halidbeder Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #21 Shadow Ryzen dedi: Kartı önceden eklemen gerekiyor videoda da söyledim. Önceden ekli olmazsa çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten önceden ekledim .. Kanada seçince sıkıntı olmuyor.
Shadow Ryzen dedi: Kartı önceden eklemen gerekiyor videoda da söyledim. Önceden ekli olmazsa çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten önceden ekledim .. Kanada seçince sıkıntı olmuyor.
W woltganx Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 70 8 Temmuz 2020 #22 Yakın zamanda deneyen oldu mu? Hala geçerli mi?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 11 Ağustos 2020 #23 Hala geçerli mi acaba? FIFA 21'i 10 ₺'de olsa az bi indirimle almak istiyorum, Euro bazlı satılıyor her sitede ve EURO aldı başını gidiyor
Hala geçerli mi acaba? FIFA 21'i 10 ₺'de olsa az bi indirimle almak istiyorum, Euro bazlı satılıyor her sitede ve EURO aldı başını gidiyor
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 12 Ağustos 2020 #24 JohnConstantine dedi: Hala geçerli mi acaba? FIFA 21'i 10 ₺'de olsa az bi indirimle almak istiyorum, Euro bazlı satılıyor her sitede ve EURO aldı başını gidiyor Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL.
JohnConstantine dedi: Hala geçerli mi acaba? FIFA 21'i 10 ₺'de olsa az bi indirimle almak istiyorum, Euro bazlı satılıyor her sitede ve EURO aldı başını gidiyor Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL.
halidbeder Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 15 Ağustos 2020 #25 WhiteWolf dedi: Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL. Genişletmek için tıkla... ea tüm oyunlarını o fiyata veriyormu eminmiyiz ? yoksa bazılarını mı vericek ?
WhiteWolf dedi: Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL. Genişletmek için tıkla... ea tüm oyunlarını o fiyata veriyormu eminmiyiz ? yoksa bazılarını mı vericek ?
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 15 Ağustos 2020 #26 WhiteWolf dedi: Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL. Genişletmek için tıkla... halidbeder dedi: ea tüm oyunlarını o fiyata veriyormu eminmiyiz ? yoksa bazılarını mı vericek ? Genişletmek için tıkla... Steam'e gelecek olan Basic sürümü yani FIFA 21'i içermiyor oyun çıktıktan ancak bir kaç ay sonra eklerler.
WhiteWolf dedi: Hocam uğraşmayın bence artık EA Access Steam'de. Hem de fiyat çok uygun aylık 12 TL yıllık 65 TL. Genişletmek için tıkla... halidbeder dedi: ea tüm oyunlarını o fiyata veriyormu eminmiyiz ? yoksa bazılarını mı vericek ? Genişletmek için tıkla... Steam'e gelecek olan Basic sürümü yani FIFA 21'i içermiyor oyun çıktıktan ancak bir kaç ay sonra eklerler.
halidbeder Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 15 Ağustos 2020 #27 ardayzr dedi: Steam'e gelecek olan Basic sürümü yani FIFA 21'i içermiyor oyun çıktıktan ancak bir kaç ay sonra eklerler. Genişletmek için tıkla... o fiyatlara fifa zor ..
ardayzr dedi: Steam'e gelecek olan Basic sürümü yani FIFA 21'i içermiyor oyun çıktıktan ancak bir kaç ay sonra eklerler. Genişletmek için tıkla... o fiyatlara fifa zor ..
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 15 Ağustos 2020 #28 halidbeder dedi: o fiyatlara fifa zor .. Genişletmek için tıkla... Yeni oyunlar birkaç ay sonra ekleniyor Basic üyelik için.
halidbeder dedi: o fiyatlara fifa zor .. Genişletmek için tıkla... Yeni oyunlar birkaç ay sonra ekleniyor Basic üyelik için.