Çözüldü Origin açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aytuğ Baykara

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
System & Network
Selamlar, uzun süredir bende giremiyorum bezdirdiği için uğraşmayı bırakmıştım bir çok şeyi denedim çözümü bulamadım, teşekkürler.
Log file

Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Bunu silin ve bunları tekrar kurun.

Sorun çözülmez ise
RivaTurner kapatıp dener misin?
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
Bunları silin ve bunları kurun.

İşlemleri dediğiniz gibi sırasıyla yaptım; belirtiğiniz dosyaları sildikten sonra C++ Visual Studio 2013 kaldırdım ve sizin linkinizden kurdum, C++ Visual Studio 2015'i kurulumunu yapmadı üst sürümü kurulu olduğu için C++ Visual Studio 2015-2019 versiyonunu kaldırıp sizin linkinizden C++ Visual Studio 2015'in kurulumunu gerçekleştirdim uygulamayı yönetici olarak başlattım sonuç aynı kaldı. Bir çok kez silip yüklediğimi hatırlıyorum forumları iyi takip ederim fakat çözümü bulamadım. İlginiz için teşekkürler.
Log file

Dosya Ekleri

• Screenshot_12.jpg
    Screenshot_12.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
2013, 2017 sürümleri varsa onları da kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin. Sorun halen bunların kurulmamasından kaynaklanıyor.

2013, 2017 sürümleri varsa onları da kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin. Sorun halen bunların kurulmamasından kaynaklanıyor.

Kurulular, tekrar denedim 2 kere silip kurdum ve onarmayı denedim olmadı yeni log oluşturayım, bu işlemleri defalarca denedim sanırsam sorun başka bir nedenden kaynaklanıyor olabilir.
New Log

Dosya Ekleri

• Screenshot_14.jpg
    Screenshot_14.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 45
C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Bunu silin ve bunları tekrar kurun.

Sorun çözülmez ise
RivaTurner kapatıp dener misin?

Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll dosyasını sildim.
Herşeyi kaldırıp tekrar yükledim RivaTurner'ı, MSI Afterburner ve arka planda çalışan uygulamaların hepsini kapatıp açmayı denedim çalıştı, teşekkürler.

Çoğu çözümü forumda açılan konulardan bulabiliyorum eğer yapamıyorsam en son çare olarak size konu açıyorum, çok teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı