Origin Battlefield Hardline'ı görmüyor

Kayisu

Decapat
Daha fazla  
Selam, Xbox Game Pass aracılığıyla EA Play üzerinden Battlefield Hardline indirdim. Oyunu açtığımda Battlelog sitesine yönlendirildim, Campaign'e tıkladım, Origin'e girmem gerektiğini söyleyen bir pencere açıldı. Origin'e girdim ama oyun Origin'de gözükmedi, Origin'den EA Play sekmesine tıkladım bu sefer de Origin'de EA Play aboneliği gözükmedi. EA destek ekibine mesaj attım ne zaman cevap verirler bilmiyorum yabancı forumlarda Origin ve Game Pass üyeliğinin farklı olduğunu ve Origin'den tekrar alınması gerektiğini söyleyen biri var ama dediği pek mantıklı gelmedi bu kadarını da yapmazlar herhalde. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Farklı oyunlarda herhangi bir yönlendirme olmadan oyuna girebildiğim için bir sıkıntı çıkmadı Origin'de EA Play aboneliği gözükmemesine rağmen.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    762,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 2.png
    2.png
    943 KB · Görüntüleme: 46
  • 3.png
    3.png
    1.001,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 4.png
    4.png
    604 KB · Görüntüleme: 49
  • 5.png
    5.png
    953,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Origin desteğini çekti EA orada gözükmüyor EA play abonelikleri

Onun için yeni EA Launcher indirmen lazım.

Sıkıntı ise EA Launcher dede red alert 2 gibi eski oyunlar gözükmüyor ben oyüzden ikisini birden kullanıyorum.
Ea Launcher dediğiniz şey sanırım Ea Desktop. Oyunu zaten oradan indirdim ama oyunu oradan açınca Battlelog sitesine yönlendirdiğinde Origin'e giriş yapmaya zorluyor.

Selamlar, destek ekibinden mesaj geldi. Konuyla ilgili benzer mesajlar geldiğini ve hâlâ üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Yeni bir gelişme olursa yazarım. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    37 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı