endo34
Hectopat
Daha fazla
Origin'e giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde ''Origin Çalışmayı Durdurdu'' hatası alıyorum. Bu hatayı aldığımda bilgisayar sanki kasmaya başlıyor mouse yavaş hareket ediyor. Hatayı onayladığım da bilgisayar tekrar eski haline geliyor ve kasma ortadan kalkıyor.
Sistem Özelliklerim:
i7 6700k
16 GB Bellek
gtx 1060
Denediğim ancak hatayı ortadan kaldıramadığım yöntemler:
Origin'e ait tüm dosyaları ile birlikte kaldırıp tekrar yükledim.
Origin'i yüklerken Windows Güvenlik Duvarını da devre dışı bıraktım. (Anti-virüs programı kullanmıyorum).
Uyumluluk değiştirdim.
Yönetici olarak çalıştırdım.
Origin'in bulunduğu dosya konumundan OriginThinSetupInternal dosyasını sildim.
Görev yöneticisinden OriginThinSetupInternal kaldırdım ama ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu ortadan kaldıramadım.
Hosts dosyası temiz.
@Recep Baltaş bu konu hakkında yardımcı olursanız çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. İnternet'de geniş çaplı bir araştırma yaptım ama ne yabancı forumlarda ne de ülkemizde ki forumlarda bir çözüme ulaşamadım.
Yukarı da deneyip sonuç alamadığım maddeleri uygulayıp sonuç alanlar olmuş ama bende değişen hiç bir şey olmadı. Lütfen yardım edin.
Sistem Özelliklerim:
i7 6700k
16 GB Bellek
gtx 1060
Denediğim ancak hatayı ortadan kaldıramadığım yöntemler:
Origin'e ait tüm dosyaları ile birlikte kaldırıp tekrar yükledim.
Origin'i yüklerken Windows Güvenlik Duvarını da devre dışı bıraktım. (Anti-virüs programı kullanmıyorum).
Uyumluluk değiştirdim.
Yönetici olarak çalıştırdım.
Origin'in bulunduğu dosya konumundan OriginThinSetupInternal dosyasını sildim.
Görev yöneticisinden OriginThinSetupInternal kaldırdım ama ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu ortadan kaldıramadım.
Hosts dosyası temiz.
@Recep Baltaş bu konu hakkında yardımcı olursanız çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. İnternet'de geniş çaplı bir araştırma yaptım ama ne yabancı forumlarda ne de ülkemizde ki forumlarda bir çözüme ulaşamadım.
Yukarı da deneyip sonuç alamadığım maddeleri uygulayıp sonuç alanlar olmuş ama bende değişen hiç bir şey olmadı. Lütfen yardım edin.
Son düzenleyen: Moderatör: