Origin Çalışmayı Durdurdu Hatası (Windows 10)

endo34

Hectopat
Daha fazla  
Origin'e giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde ''Origin Çalışmayı Durdurdu'' hatası alıyorum. Bu hatayı aldığımda bilgisayar sanki kasmaya başlıyor mouse yavaş hareket ediyor. Hatayı onayladığım da bilgisayar tekrar eski haline geliyor ve kasma ortadan kalkıyor.

Sistem Özelliklerim:
i7 6700k
16 GB Bellek
gtx 1060

Denediğim ancak hatayı ortadan kaldıramadığım yöntemler:

Origin'e ait tüm dosyaları ile birlikte kaldırıp tekrar yükledim.
Origin'i yüklerken Windows Güvenlik Duvarını da devre dışı bıraktım. (Anti-virüs programı kullanmıyorum).
Uyumluluk değiştirdim.
Yönetici olarak çalıştırdım.
Origin'in bulunduğu dosya konumundan OriginThinSetupInternal dosyasını sildim.
Görev yöneticisinden OriginThinSetupInternal kaldırdım ama ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu ortadan kaldıramadım.
Hosts dosyası temiz.

@Recep Baltaş bu konu hakkında yardımcı olursanız çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. İnternet'de geniş çaplı bir araştırma yaptım ama ne yabancı forumlarda ne de ülkemizde ki forumlarda bir çözüme ulaşamadım.

Yukarı da deneyip sonuç alamadığım maddeleri uygulayıp sonuç alanlar olmuş ama bende değişen hiç bir şey olmadı. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sıkıntı bende de var bir türlü çözülmüyor , format atcam en son :D

Sorunu çözdüm , origine sağ tıkla program klasöründe , uyumluluktan yüksek dpi yı geçersiz kıl büyük ihtimal sorunun çözülecektir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı