Origin düzgün çalışmıyor

warslanw

Centipat
Katılım
20 Ekim 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
Steamdan A Way Out denen oyunu aldım indirdim oyuna girmek istediğimde Origin'i de kurdu. Kurduktan sonra ID Pass girip oyuna bağlanılacak Origin giriş ekranı geldi fakat bir gözüküyor bir kayboluyor kullanıcı adı veya şifre kısmına tıklıyorum tıklanmıyor sadece alta alınıyor veya kapatlıyor hiçbir işlem üzerinde yapılamıyor uyumluluk sorunudur dedim birçok yolu denedim sildim tekrardan yükledim fakat ne çare şuraya ID Pass girsem direk olarak oyuna atacak ama işlem yapamıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Origin'in kendi uygulamasına basıp ID Pass girebiliyorum ama o da oyuna bağlanmamı sağlamıyor direk olarak bu ekranla alakalı oyuna bağlanmam.

Adsız12.png


Adsız12.png

Adsız12.png


Adsız.png
 
Sorunlu bazen bu. İlk önce pc reset at baştan başlat. Daha sonra pc açıldıktan sonra Origin otomatik ekrana gelirse kapat. Sonra kendin Origin aç çift tıklayarak. Çünkü son güncellemeyi bu şekilde yükleyebiliyor. Kendin açman lazım masaüstünden çift tıklayarak. Olmuyorsa yine 1 gün bekle demek ki güncelleme sorunu değilmiş. 1 gün sonra girmeyi dene yeniden EA bakım yapıyordur veya sunucular çökmüştür.
 
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Fakat dediklerini denedim bi türlü olmadı appdata dan sildim, uyumluluk değiştirdim, yönetici olarak başlattım olmuyor anlamadım a way out tıklıyorum oyun acılıyor diyo sonra bu ekran geliyo id pass girsem oyuna bağlatacak ama ekran gidip geliyo id pass kısmına yazı yazılmıyor tıklanmıyor sadece görünüp kayboluyor anlayamadım gitti
Belirli bir hata da vermiyor tek sorun o ekranın gidip gelmesi ve benim oraya tıklayamam id pass giremem
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı