Yefe01 Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #1 Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu?
Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.223 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #2 İp adresin gittiği için sorun teşkil edebilir.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #3 Yefe01 dedi: Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... IP'n gözükebilir ama modemini 23 saniyeliğine kapatıp yeniden açarsan zaten IP'n değişmiş olur. Yani çok düşük bir ihtimal.
Yefe01 dedi: Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... IP'n gözükebilir ama modemini 23 saniyeliğine kapatıp yeniden açarsan zaten IP'n değişmiş olur. Yani çok düşük bir ihtimal.
Yefe01 Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #4 Peki ip adresim ile ne yapabilirler? Zinederon dedi: IP'n gözükebilir ama modemini 23 saniyeliğine kapatıp yeniden açarsan zaten IP'n değişmiş olur. Yani çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla...
Peki ip adresim ile ne yapabilirler? Zinederon dedi: IP'n gözükebilir ama modemini 23 saniyeliğine kapatıp yeniden açarsan zaten IP'n değişmiş olur. Yani çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla...
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 15 Ekim 2021 #5 Yefe01 dedi: Peki IP adresim ile ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece IP adresi gelişmiş kullanıcılar içindir ama statik IP almadıysanız sorun olmaz.
Yefe01 dedi: Peki IP adresim ile ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece IP adresi gelişmiş kullanıcılar içindir ama statik IP almadıysanız sorun olmaz.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #6 Yefe01 dedi: Peki ip adresim ile ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Bunu normal biri yapamaz. Bir hacker olmalı. Ip'n ile seni hackleyebilirler ama bir hesap satarak origin üzerinden seni hacklenmeyi bilen biri seninle uğraşmaz. Emin ol.
Yefe01 dedi: Peki ip adresim ile ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Bunu normal biri yapamaz. Bir hacker olmalı. Ip'n ile seni hackleyebilirler ama bir hesap satarak origin üzerinden seni hacklenmeyi bilen biri seninle uğraşmaz. Emin ol.
Yefe01 Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #7 AXCHNEER dedi: Hocam sadece IP adresi gelişmiş kullanıcılar içindir ama statik IP almadıysanız sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla statik değil onuda talep etmeyince yapmıyorlar sanırım
AXCHNEER dedi: Hocam sadece IP adresi gelişmiş kullanıcılar içindir ama statik IP almadıysanız sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla statik değil onuda talep etmeyince yapmıyorlar sanırım
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #8 Yefe01 dedi: Bildiğim kadarıyla statik değil onuda talep etmeyince yapmıyorlar sanırım Genişletmek için tıkla... Statik bile olsa istersen değiştirme talep edebiliyorsun.
Yefe01 dedi: Bildiğim kadarıyla statik değil onuda talep etmeyince yapmıyorlar sanırım Genişletmek için tıkla... Statik bile olsa istersen değiştirme talep edebiliyorsun.
ForceUT Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2021 #9 Yefe01 dedi: Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer çok gelişmiş biriyse IP adresinden sorun çıkarabilir ancak çok gelişmiş olması lazım onun dışında bir sorun olmaz.
Yefe01 dedi: Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer çok gelişmiş biriyse IP adresinden sorun çıkarabilir ancak çok gelişmiş olması lazım onun dışında bir sorun olmaz.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #10 ForceUT dedi: Hocam eğer çok gelişmiş biriyse IP adresinden sorun çıkarabilir ancak çok gelişmiş olması lazım onun dışında bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Verdiği hesap üzerinden IP'sini bulup onu hackleyebilen biri onunla uğraşmaz.
ForceUT dedi: Hocam eğer çok gelişmiş biriyse IP adresinden sorun çıkarabilir ancak çok gelişmiş olması lazım onun dışında bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Verdiği hesap üzerinden IP'sini bulup onu hackleyebilen biri onunla uğraşmaz.