Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu?
IP'n gözükebilir ama modemini 23 saniyeliğine kapatıp yeniden açarsan zaten IP'n değişmiş olur. Yani çok düşük bir ihtimal.
Peki IP adresim ile ne yapabilirler?
Bunu normal biri yapamaz. Bir hacker olmalı. Ip'n ile seni hackleyebilirler ama bir hesap satarak origin üzerinden seni hacklenmeyi bilen biri seninle uğraşmaz. Emin ol.Peki ip adresim ile ne yapabilirler?
Bildiğim kadarıyla statik değil onuda talep etmeyince yapmıyorlar sanırımHocam sadece IP adresi gelişmiş kullanıcılar içindir ama statik IP almadıysanız sorun olmaz.
Statik bile olsa istersen değiştirme talep edebiliyorsun.Bildiğim kadarıyla statik değil onuda talep etmeyince yapmıyorlar sanırım
Ben bir Origin hesabı aldım. Buna giriş yapınca hesaplarımın çalınması, PC'nin hacklenmesi gibi bir durum olur mu?
Hocam eğer çok gelişmiş biriyse IP adresinden sorun çıkarabilir ancak çok gelişmiş olması lazım onun dışında bir sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.