B Beşiktaşk Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #1 Dünden beri Origin hesabıma giremiyorum. Şifremi yeniledim ona rağmen hala giremiyorum. Genel bir sorun mu yoksa benle mi alakalı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2019
Dünden beri Origin hesabıma giremiyorum. Şifremi yeniledim ona rağmen hala giremiyorum. Genel bir sorun mu yoksa benle mi alakalı?
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 20 Ocak 2019 #2 Hocam bazen olabiliyor. Siz uygulama önbelleğini siliniz. Ve şifrenizi yanlış yazmadığınızdan emin olunuz. Bir de internet bağlantısını kontrol ediniz. WEB' den giriliyor mu? Bir de ona bakınız saygılar... Artı 0 Eksi
Hocam bazen olabiliyor. Siz uygulama önbelleğini siliniz. Ve şifrenizi yanlış yazmadığınızdan emin olunuz. Bir de internet bağlantısını kontrol ediniz. WEB' den giriliyor mu? Bir de ona bakınız saygılar...
KS KS B Beşiktaşk Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #3 İşte büyük sorunda o internetten de girilmiyor. Artı 0 Eksi
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 24 Ocak 2019 #4 DNS ayarlarını değiştirin. Değişik ise normal hale alın. Artı 0 Eksi
KS KS B Beşiktaşk Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #5 NookumPie dedi: DNS ayarlarını değiştirin. Değişik ise normal hale alın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor. Başka bilgisayarlardan da denedim yine olmuyor. Hesap gitti sanırım. Hala giremiyorum. Şifre yenilememe rağmen. Son düzenleme: 25 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: DNS ayarlarını değiştirin. Değişik ise normal hale alın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor. Başka bilgisayarlardan da denedim yine olmuyor. Hesap gitti sanırım. Hala giremiyorum. Şifre yenilememe rağmen.