Origin hesabına giriş yapılmıyor

KefrR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi B450M A-PRO MAX
Amd Ryzen 5 5600x
Msi RTX 4060Tİ
Corsair 8*2 RAM
2TB Samsung 980 SSD
Merhaba arkadaşlar, ben 2017 de açtığım Origin hesabımı rastgele oluşturulmuş bir email hesabı ile açtım 6 senedir sıkıntısız kullanabiliyordum içine oyunlar vs aldım fakat bugün tekrar hesabıma girmeye çalışırken doğrulama kodu istedi ben de o email hesabına erişim sağlayamadığım için doğrulama kodunu giremedim EA destek ile İngilizce olarak iletişime geçtim benden IP adresimi, kredi karı şifresi, oyunları aldığım tarihler gibi garip şeyler istediler oyunları CD olarak elden aldığım için tarihlerin veremeyeceğimi söylediğim halde benden ısarla onları istedi ben de veremediğim için canlı desteği sonlandırdı haliyle oyunlarıma erişemiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ea uygulaması ile aynı hesaba giriş yapamıyor musun ? Mail adresine ulaşmadan zor gözüküyor bu olayın çözümü. Ayrıca kredi kartı şifresinin istendiğini ilk kez görüyorum satın alım tarihlerini vs. istemeleri normal ama anlam veremedim şifre olayına.

Ea uygulaması ile aynı hesaba giriş yapamıyor musun ? Mail adresine ulaşmadan zor gözüküyor bu olayın çözümü. Ayrıca kredi kartı şifresinin istendiğini ilk kez görüyorum satın alım tarihlerini vs. istemeleri normal ama anlam veremedim şifre olayına.
Canlı sohbeti sonlandırıp başka bir canlı destek başlatıp tekrar denedim oyunu satın aldığım tarihi doğru söyleyince hasımın şifresini değiştirdi fakat 1 2 gün sonra tekrar girmek istediğimde şifremi doğru girdiğim taktirde hatalı parola gibi bir yazı ile karşılaştım tekrar canlı desteğe bağlanıp derdimi anlatmak da zoruma gitti bu yüzden uğraşmadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı