Kapalı Origin hesap (BF 1, BF 5, SW Battlefront 2)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AYKLAND

Hectopat
Daha fazla  
Origin hesap (BF 1, BF 5, SW battlefront 2) alınır, fiyat ve içerik için yorum yazın, geri dönüş yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 aylık Origin Acces Basic'li hesabım var. İçinde BF5, BF1, SWBF 2 gibi oyunlar açık. Ancak dediğim gibi 20 aylık bir Acces. Eğer ilgilenirseniz daha da detaylı konuşabiliriz.

20 aylık Origin acces Basic'li hesabım var. İçinde BF5, BF1, swbf 2 gibi oyunlar açık. Ancak dediğim gibi 20 aylık bir acces. Eğer ilgilenirseniz daha da detaylı konuşabiliriz.

Basic acces bildiğim kadar sadece oyunların demosunu oynayabildiğiniz.
Zaten bende pre acces var sadece içinde bu oyunlar olan hesap lazım.

Basic acces bildiğim kadar sadece oyunların demosunu oynayabildiğiniz.
Zaten bende pre acces var sadece içinde bu oyunlar olan hesap lazım.

Yok hocam şuan hesapta 200'e yakın oyunun full sürümünü oynayabiliyorsunuz. Hatta yanlış hatırlamıyorsam BF 1'in Deluxe Sürümü bile var. Sadece Yeni çıkan FIFA 20 gibi oyunları sadece 10 saat oynayabiliyorsunuz. Ama mesela şuan FIFA 19'u sınırsız ve full sürümde oynayabiliyorsunuz. Tabi tercih sizin. Bu abonelik sistemi üzerine dayalı. 20 ay sonra bitiyor. Ama işte bir sürü oyuna full bir şekilde erişebiliyorsunuz.

Yok hocam şu an hesapta 200'e yakın oyunun Full sürümünü oynayabiliyorsunuz. Hatta yanlış hatırlamıyorsam BF 1'in Deluxe sürümü bile var. Sadece yeni çıkan FIFA 20 gibi oyunları sadece 10 saat oynayabiliyorsunuz. Ama mesela şu an FIFA 19'u sınırsız ve Full sürümde oynayabiliyorsunuz. Tabi tercih sizin. Bu abonelik sistemi üzerine dayalı. 20 ay sonra bitiyor. Ama işte bir sürü oyuna Full bir şekilde erişebiliyorsunuz.

Hesapda oyun kalıcı kalması lazım bitince tekrardan almak beni isteniyorum ondan dolayı hesap arıyorum yoksa 7 aylık pre acces var

Origin hesap (BF 1, BF 5, SW battlefront 2) alınır, fiyat ve içerik için yorum yazın, geri dönüş yaparım.
Dostum bunlar ve bir kaç boş beleş oyunlar mevcut.

Dosya Ekleri

• 333.png
    333.png
    210,4 KB · Görüntüleme: 34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı