Çözüldü Origin ile Amazon hesabı nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Origin hesabımı önceden açtığım bir Amazon hesabına bağlamıştım, Prime Gaming'in verdiği oyunları alabilmek için yeni Amazon hesabımın Origin'e bağlı olması gerekiyor fakat Origin'e bir kere bağladığımız Amazon hesabını bir daha değiştiremiyoruz. Eski Amazon hesabım da askıya alınmış, ya Origin ile görüşüp hesabımı yeni Amazon hesabıma bağlayabileceğim ya da eski hesabımı açtırabileceğim bir yol var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim, Prime Gaming'in verdiği oyunları kaçırmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vallahi bana da yeniden hesabını bağla dedi gittim yanlış hesabımı bağladım. Oyunlar iki ayrı hesapta oldu canımı sıktı bu olayda benim.
Hocam en kötü yanı da Origin hesabını Amazon hesabına bağladıktan sonra başka bir Amazon hesabına bağlamaya izin vermemesi. Umarım çözebilirim. Siz yeni bir Amazon hesabı açıp ana Origin hesabınıza bağlayın isterseniz, hesaba eklenmiş olur oyunlar.

Normalde bir Origin hesabını tek bir Amazon hesabına bağlayabiliyoruz fakat Twitter'dan EA Help ile DM'den Origin hesabıma bağlı olan eski Amazon hesabını kaldırmalarını istedim, sağ olsunlar isteği gerçekleştirdiler. Kaldırdıklarını söyledikten sonra yeni Amazon hesabıma başarıyla ekledim.
Vallahi bana da yeniden hesabını bağla dedi gittim yanlış hesabımı bağladım. Oyunlar iki ayrı hesapta oldu canımı sıktı bu olayda benim.
Hocam en kötü yanı da Origin hesabını Amazon hesabına bağladıktan sonra başka bir Amazon hesabına bağlamaya izin vermemesi. Umarım çözebilirim. Siz yeni bir Amazon hesabı açıp ana Origin hesabınıza bağlayın isterseniz, hesaba eklenmiş olur oyunlar.

Normalde bir Origin hesabını tek bir Amazon hesabına bağlayabiliyoruz fakat Twitter'dan EA Help ile DM'den Origin hesabıma bağlı olan eski Amazon hesabını kaldırmalarını istedim, sağ olsunlar isteği gerçekleştirdiler. Kaldırdıklarını söyledikten sonra yeni Amazon hesabıma başarıyla ekledim.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı