Origin İndirme Saati

aquaporcy

Kilopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Origin'den oyun indirmek istiyorum ama AKK'den yemesini istemiyorum Steam'deki gibi indirme zamanlaması da yok. Bunu yapabileceğim ekstra bir program var mı veya bilgisayarı sabah 8'de kapanmaya ayarlasam Origin'i kendi kapatsa indirdiğim dosyalara zarar verip en baştan indirme yapmamı ister mi?

Origin yavaş indiriyordu normalde hızım 4.5Mbps kadar çıkıyor fakat Origin 500Kbps ile indiriyor şu şekilde o sorunu düzeltebilirsiniz yoksa sabaha kadar indirmez:
Bir metin belgesi açın. İçine:

[connection]
EnvironmentName=production
[Feature]
CdnOverride=akamai

yazıp farklı kaydetten EACore.ini yazarak kayıt edin. Bu dosyayı alıp Origin dosyalarının olduğu yere atın dosya değişikliğini onaylayın. Bu işlemleri yaparken Origin kapalı olsun. Sonra Origini açıp indirme işleminizi başlatın. Alıntıdır orijinal link [Çözüldü] Origin Düşük İndirme Hızı.

Origin yavaş indiriyordu normalde hızım 4.5Mbps kadar çıkıyor fakat Origin 500Kbps ile indiriyor şu şekilde o sorunu düzeltebilirsiniz yoksa sabaha kadar indirmez:
Bir metin belgesi açın. İçine:

[connection]
EnvironmentName=production
[Feature]
CdnOverride=akamai

yazıp farklı kaydetten EACore.ini yazarak kayıt edin. Bu dosyayı alıp Origin dosyalarının olduğu yere atın dosya değişikliğini onaylayın. Bu işlemleri yaparken Origin kapalı olsun. Sonra Origini açıp indirme işleminizi başlatın. Alıntıdır orijinal link [Çözüldü] Origin Düşük İndirme Hızı.
Bunun daha kapsamlı halini yapmıştım hızı hiç test etmeden. Sorun Origin'de değil benim İnternetimde maalesef :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı