Origin İninal Kart ödeme sorunu

Krossanger

Hectopat
Arkadaşlar Origin üzerinden BF1 almak istiyorum. 5 Euro 37.50 lira yapıyor. Benim ininal kartımda 40 lira var ancak alamıyorum. Resimdeki yazı çıkıyor. İninal müşteri hizmetleri ile mi iletişime geçmeliyim yoksa başka şekilde halledebilir miyim?

Screenshot_20180913-132145.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Origin üzerinden BF1 almak istiyorum. 5 Euro 37.50 lira yapıyor. Benim ininal kartımda 40 lira var ancak alamıyorum. Resimdeki yazı çıkıyor. İninal müşteri hizmetleri ile mi iletişime geçmeliyim yoksa başka şekilde halledebilir miyim?

Eki Görüntüle 330734
Usta şimdi appdata klasöründeki origin dosyalarını silmen lazım. İster kendin dosyaları bul kendin sil ister windows+r tuşuna basıp %appdata% yazıp çıkan origin dosyalarını sil. Sonra PC'yi aç kapa , origine giriş yap oyununu al(bu işlemleri origin kapalıyken yapmalısın ).
Bu arada yurt dışı alışverişlerde 2tl civarı fazla ücret alınıyor aklında olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı