Çözüldü Origin kapandı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rozy_63

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar geçenlerde CD ile model of Honor indirecektim. EA oyunu olduğu için Origin'i indirdi önce, sonra giriş yaptım ama bana EA App'i indirmemi söyledi. Origin'in ana sayfasında oyunu da indiremedim ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam
EA App i indirsem CDdeki oyunu indirebilir miyim?

olmuyor ea ap indirmiyor

CD dosyaları eski olduğu için setup yapınca gene Origin'i indiriyor yani EA App olmadı

Hocam EA aplikasyonundan "redeem code" ile CD key girmeyi deneyebilirsiniz.

@Rozy_63 yerini EA aldı. EA App'i indirmen lazim.

Dostlar geçenlerde CD ile model of Honor indirecektim. EA oyunu olduğu için Origin'i indirdi önce, sonra giriş yaptım ama bana EA App'i indirmemi söyledi. Origin'in ana sayfasında oyunu da indiremedim ne yapacağım?
Origin'in yeni versiyonu EA App.

Ekim 2022'de Origin uygulaması, EA App ile yer değiştirdi. Daha yeni ve kullanışlı bir arayüze geçti. EA App indirirseniz, yükleyebilirsiniz oyununuzu.

Son düzenleme:

olmuyor ea ap indirmiyor

CD dosyaları eski olduğu için setup yapınca gene Origin'i indiriyor yani EA App olmadı

Son düzenleme:
Hocam

olmuyor ea ap indirmiyor

Hocam EA aplikasyonundan "redeem code" ile CD key girmeyi deneyebilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…