Çözüldü Origin oyun kaybolması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkay3a

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce Humblebundle'den oyunlar aldım fakat dün öğlen originime giriş yaptığımda 3 oyunum (Battlefield 3, Crysis 2 ,Burnout Paradise) kaybolmuştu. Baktım araştırdım falan origini sildim hala yoktu update falan yaptım sonra live chate bağlandım ordaki yetkiliyle konuştum. Dedim 3 oyunum kayboldu yardımcı olurmusunuz. Adamlar humble bundle denmi aldınız bende evet dedim. O zaman gidin oraya başvurun dedi ve direk çıktı. Birşey bile yazamadım orayada. Nereden destek alacağımı bilmiyorum bu ne yani paramız boşunamı gidicek (az miktar olsa bile niye böyle bişey oluyo ) yardımcı olur musunuz arkadaşlar böyle sorun yaşıyanlar altına yorum atsın çözenler varsa ?

- - - Güncellendi - - -

Sorun Çözüldü Live chatte adamla baya uzun bi muhabbet ardından oyunları ekledi ...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı