Zaten Origin'i bi kaç ay önce komple kapattılar yani bazı yöntemler vardı ama onlar da fixlendi:Az önce bir internet sitesinden FIFA 21 Origin key satın aldım fakat bildiğim üzere Origin, EA App'e dönüştürüldü. Bir sıkıntı çıkar mı?
Af buyurun, anlayamadım.Zaten Origin'i bi kaç ay önce komple kapattılar yani bazı yöntemler vardı ama onlar da fixlendi:
Sıkıntı çıkarmaz.Az önce bir internet sitesinden FIFA 21 Origin key satın aldım fakat bildiğim üzere Origin, EA App'e dönüştürüldü. Bir sıkıntı çıkar mı?
Yani Origin'İ kullanabilmenin yöntemleri vardı ama Origin'İn sunucularını tamamıyla kapatıp bu yöntemi bitirdiler yani şu an Origin diye bir şey kalmadı yöntemli bile.Af buyurun, anlayamadım.
Anladım, teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için.Yani Origin'İ kullanabilmenin yöntemleri vardı ama Origin'İn sunucularını tamamıyla kapatıp bu yöntemi bitirdiler yani şu an Origin diye bir şey kalmadı yöntemli bile.
Çok teşekkür ederim.Sıkıntı çıkarmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.