liluur Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 Origin'de Twitch Prime üzerinden aldığım Star Wars Jedi: Fallen Order oyunun kodunu kullanmaya çalışıyorum ama böyle bir hata alıyorum. Kod geçersiz olduğu için değil daha önce birçok insanda bu yaşanmış yardımcı olabilecek varsa müteşekkir olurum. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 12,2 KB · Görüntüleme: 74
Origin'de Twitch Prime üzerinden aldığım Star Wars Jedi: Fallen Order oyunun kodunu kullanmaya çalışıyorum ama böyle bir hata alıyorum. Kod geçersiz olduğu için değil daha önce birçok insanda bu yaşanmış yardımcı olabilecek varsa müteşekkir olurum.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 8 Şubat 2022 #2 7 Şubat kodun aktifleştirilebilmesi için son gündü. Bu tarihten sonra kod geçersiz sayılıyor maalesef, sizin yaşadığınız sorun da bu. Artı 0 Eksi
7 Şubat kodun aktifleştirilebilmesi için son gündü. Bu tarihten sonra kod geçersiz sayılıyor maalesef, sizin yaşadığınız sorun da bu.