Çözüldü Origin Program Başlatılamadı 0xc00007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berk Aysaber

Hectopat
Sorun Teamviewer ile bağlanılarak çözüldü:
  1. Önce bu iki Vidual C++ paketini indirin, 32 Bit ve 64 Bit sürümler:

2. İnen kurulumlara sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. İkisini de yükleyin.
  3. Özellikle kafasına göre bir yerlere DLL dosyası atmış olanarın bu adımı uygulaması gerek:
    • Aynı dosyaları tekrar yönetici olarak çalıştırın ve bu defa onar deyin.
  4. İşlem bitiminde bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  5. Origin'i buradan indirip kurun: Origin 10.3.5.6379

Merhaba. Bunları denedim fakat olmadı.
Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b rehberini de yaptım.Yine de olmadı veya ben yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Oyunum orjinal işletim sistemi Microsoft Windows 8.1 Professional.

Konuyla alakalı olan her şeyi yaptım. Origin açılmıyor konusuna da baktım. Fakat olmuyor. Oyun orijinal olduğu halde oynayamıyorum. PC'ye format attıktan sonra açamamaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncelleştirmeler olmuyor. Güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil hatası alıyorum.
O halde Windows 10'a geçmeniz gerekiyor. O paket yüklenmiyorsa yapacak bir şey kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı