Çözüldü Origin Program Başlatılamadı 0xc00007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berk Aysaber

Hectopat

Merhaba. Bunları denedim fakat olmadı.
Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b rehberini de yaptım.Yine de olmadı veya ben yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Oyunum orjinal işletim sistemi Microsoft Windows 8.1 Professional.

Konuyla alakalı olan her şeyi yaptım. Origin açılmıyor konusuna da baktım. Fakat olmuyor. Oyun orijinal olduğu halde oynayamıyorum. PC'ye format attıktan sonra açamamaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll tabanlı hata alıyorsunuz. Bu tür hatalar eski Windows sürümlerinde olur. Siz de Windows 8.1 kullanıyorsunuz.

Bu güncelleme sonra hata vermeye devam ederse Windows 10'a dönmeniz gerekecek.
Güncelleştirmeler olmuyor. Güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil hatası alıyorum.

Güncelleştirmeler olmuyor. Güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil hatası alıyorum.
O halde Windows 10'a geçmeniz gerekiyor. O paket yüklenmiyorsa yapacak bir şey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…