D detailbilgi Centipat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 18 Ağustos 2019 #1 Origin'de indirim var oyun almayı düşünüyorum. Kartımı girince 'Please enter a valid card' diyor, kart bilgilerim doğru olduğu halde. Üstelik yurt dışı satın alımlarına da açık. Daha önce Steam'den oyun almıştım. Kart PTTKart bu arada.
Origin'de indirim var oyun almayı düşünüyorum. Kartımı girince 'Please enter a valid card' diyor, kart bilgilerim doğru olduğu halde. Üstelik yurt dışı satın alımlarına da açık. Daha önce Steam'den oyun almıştım. Kart PTTKart bu arada.
mahmut ışık Kilopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2019 #2 Kartın sağ altında "Maestro" mu var ? Artı 0 Eksi
KS KS D detailbilgi Centipat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 18 Ağustos 2019 #3 Evet Artı 0 Eksi
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 18 Ağustos 2019 #4 Ben de Ziraat Bankkart Genç var ve banka kartı numarasıyla aynı hatayı aldım. Kredisiyle denediğimde sorunsuzca aldı. Üstelik kartta yurt dışına kısıtlama da yok. Artı 0 Eksi
Ben de Ziraat Bankkart Genç var ve banka kartı numarasıyla aynı hatayı aldım. Kredisiyle denediğimde sorunsuzca aldı. Üstelik kartta yurt dışına kısıtlama da yok.
mahmut ışık Kilopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #5 Maestro kartlar çoğu yerde geçmiyor Originde de aynı sıkıntıyı yaşıyor olabilirsin. Artı 0 Eksi