Origin setup 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Noysal

Femtopat
Bu konu başlığı ile açılmış tüm konulara baktım ama çözemedim. Lütfen TeamViewer ile yardım edecek yetkili bir kişi varsa sevinirim. 4-5 saat uğraştım olmadı.
EA Play almıştım Steam'den BF1 oynamak istedim oyun sıkıntısız bir şekilde indi. Ama Origin indirdi olan da orada oldu. Origin açılırken bu hatayı veriyor. DLL indirdim, sildim neredeyse her yolu denedim. Çaresizim. :(

Rapor paylaşın, TeamViewer en son çare.

Lütfen TeamViewer ile yardım edecek yetkili bir kişi varsa sevinirim.
Daha konunun başında TV ile bakamayız. Rapor paylaşın.

TV ile yardımcı oluruz olmasına ama en son çare olarak yardımcı oluruz. Önce Process Monitor ile hata raporu oluşturun, belki TV'ye bile gerek kalmaz.

rapor paylaşmayı bilmiyorum o konuyu nasıl halledebilirim ?
direk team viewer istememin nedeni sabahtan beri gerçekten uğraşıyorum format attıp bilgisayara belki kökünde sıkıntı vardır diye olmadı rapor paylaşmayı öğretirseniz sevinirim ?
videoyu şuan izliyorum ama ben uygulamayı seçiyorum alttan sayılar değişiyor rapor aldığının farkındayım lakin,raporlar bende gözükmüyor nasıl açabilirim raporları görmeyi ?
process monitor de hatalı uygulamayı çalıştırıyorum ama hata alamıyorum şuan sayılar hiç çıkmıyor
TV ile yardımcı oluruz olmasına ama en son çare olarak yardımcı oluruz. Önce Process Monitor ile hata raporu oluşturun, belki TV'ye bile gerek kalmaz.

denedim ama olmuyor olaya tam hakim değilim maalesef erkenden pes etme diyebilirsiniz ama sadece bugün 6 saat uğraştım bu olay için, sizin için sıkıntı yaratmazsa TV ile halledersek müteşekkür kalmış olacağım şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı