Çözüm:
MSVCP140.DLL'yi tüm C:\Windows'ta aratıp sildim. Bigisayarımdaki tüm Visual C++'ları denetim masasından kaldırdım. Origin'in kurulu olduğu dosyadaki (C:\Program files (X86)\Origin) "VCREDIST_X86_VS2015"I ve "VCREDIST_X64_VS2015"I kurdum. Sorunum kalmadı program başarılı bir şekilde açıldı.
Hocam arkdaşın dediğini yaptım gibi.
Çözüm:
"VCREDIST_X86_VS2015"I ve "VCREDIST_X64_VS2015 kurdum ama yine aynı hatayı aldım C++ çoğu bende yüklü değil zaten. Zaten hocam ben Origin'i yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum.
Bende şimdi yüklüyorum bakalım ne olacak? Bende bütün sürücüler yüklü bu arada.
Ben dll leri attım uygulamaları kurdum öyle oldu. Kendi bilgisayarıma iki kere format attım ikisinde de böyle birşey ile karsilasmadim. Çok garip gerçekten.Yok hocam olmuyor ondan öncede 140 dll hatası vermişti yani setupu açamıyorum
140 dll indirdim sonra 0xc000007b hatası aldım yani en güncel visiualleri indirim ama hala olmuyor
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum sorunun çözümü Recep abi sağ olsun budur
- Önce bu iki vidual C++ paketini indirin, 32 Bit ve 64 Bit sürümler:
- Inen kurulumlara sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. İkisini de yükleyin.
- Özellikle kafasına göre bir yerlere DLL dosyası atmış olanarın bu adımı uygulaması gerek:
- Aynı dosyaları tekrar yönetici olarak çalıştırın ve bu defa onar deyin.
- Işlem bitiminde bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Origin'i buradan indirip kurun: Origin 10.3.5.6379
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.