Origin Silver Bafır vs Majesty Silver sistem

Setmenteros

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Direksiyon setimi takarak, Sim racing oyunlarını 1080p çözünürlük ile akıcı bir şekilde oynayabileceğim, 20k civarında bir sistem arayışındayım.

Aşağıda bulabileceğiniz iki sistem dikkatimi çekti. Birisi tamamen AMD alt yapısına sahip diğeri ise Intel + Nvidia. AMD işlemcinin yeni nesil olması cazip geliyor, Nvidia'nın DLSS özelliği ise kafamı karıştırıyor. Bu iki sistem dışında önerilere de açığım.

Siz tecrübeli arkadaşlarımızdan değerlendirmelerini ve yorumlarını paylaşmalarını beklemekteyim.

Yardımlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci bakımından Majesty derim. Ama kasayı mesh yapın.

Özelleştirme kısmından:
SSD'yi Kingston 1 TB NV2 seçin. Ardından sipariş verebilirsiniz, kampanyalı bir sistem. Kısa sürede almanızı öneririm. İşlemci güçlü olduğu için çok darboğaz yapacağını düşünmüyorum ancak güvenmiyorsanız @raidExodus 'un dediğine bakabilirsiniz.

Özelleştirme kısmından:
SSD'yi Kingston 1 TB NV2 seçin. Ardından sipariş verebilirsiniz, kampanyalı bir sistem. Kısa sürede almanızı öneririm. İşlemci güçlü olduğu için çok darboğaz yapacağını düşünmüyorum ancak güvenmiyorsanız @raidExodus 'un dediğine bakabilirsiniz.
Sen nasıl bir kralsın reis.

Neden böyle dediğinizi anlayamadım ama peki.

AMD'nin DLSS'e karşı geliştirdiği FSR var, ikisi de aynı şeyi yapıyor ve aralarındaki performans farkı çok az. Benim attığım AMD sistemi ya da @raidExodus 'un dediğini almanızı öneririm.
Kanka adamın attıklarıyla aynı fiyata 6800 sistem atmışsın, adam 6700xt alacakken şu an ayni paraya 6800 alabilir.

AMD'nin DLSS'e karşı geliştirdiği FSR var, ikisi de aynı şeyi yapıyor ve aralarındaki performans farkı çok az. Benim attığım AMD sistemi ya da @raidExodus 'un dediğini almanızı öneririm.
Aynen aralarındaki fark çok az. DLSS 1-2 FPS fark atıyor, bazen FSR atıyor, ama 3000 serisi kartlarda DLSS 3 desteği yok. Yani FSR 3 AMD'nin 6000 serisine gelirse NVIDIA'yı geçer.

Kanka adamın attıklarıyla aynı fiyata 6800 sistem atmışsın, adam 6700xt alacakken şu an ayni paraya 6800 alabilir.
RX 6800 ile Ryzen 5 5600, 1080P'de az da olsa darboğaz yapabilir ama işlemci güçlü olduğu için pek sorun olacağını sanmıyorum. AMD sistemlerden ikisi de üzmez zaten, istediğini alabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı