Origin Telefon Destek Bölümü Destek Dili

Batosware

Hectopat
Yer
ADANA
Daha fazla  
Eylül ayında ücretsiz Red Alert 2 almak için Origin'e kayıt oldum ve daha sonra kullanmadım. Ancak BF ve Star Wars gibi oyunları alma planım var şu aralar ve Origin kullanacağım.
Soruma gelecek olursak gizli sorumu hatırlamıyorum. Evet sadece desteğe bağlanarak öğrenebiliriz, gerekli araştırmayı yaptım.

Destekte sadece telefon görüşmesi mevcut. Az önce soru olarak sordum, en iyi ve en güvenli yol bu olduğu için dediler. ('Answer HQ' aracılığı ile )
Ancak merak ettiğim husus telefon görüşmesinin dili. İngilizce görüşme mi gerekiyor bunun için?

Madem içi boş yenisini aç diyenler için, önemsediğim şey e-posta adresim. O e-posta adresine bağlı üyelik istiyorum. Bunu da ya gizli soruyu öğrenerek hallederim ya da hesabı sildirerek. İkisi de aynı yola çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
4. aşamada sadece "Call me now" yazıyor. İsim soyad ve telefon numarası istiyor.

Dosya Ekleri

• Soru.png
    Soru.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 359
Demek burasıda telefona yönlendirdi. Büyük ihtimal ingilizce olacaktır.
Ya telefonla yardım alacaksınız yada başka bir hesap açacaksınız.
İsterseniz iki adet hesabı birleştirebiliyorsunuz sanırım. İlla bu mail olacak derseniz birleştirme şansınız bulunabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00