Çözüldü Origin "too many computers have accessed this account" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

208247

Kilopat
Battlefield 1'i ilk satın aldığımda herhangi bir problem yoktu, oynayabiliyordum. Ancak birkaç sebepten ötürü bilgisayara 2-3 kez format atmak durumunda kaldım. Sonra Origin üzerinden oyuna girmek istediğimde böyle bir hata ile karşılaştırdım. Aklıma gelen tüm çözümleri denedim işe yaramadı. Şifreyi 2-3 kez değiştirdim olmadı, oyunu repair yaptım olmadı, Origin'i silip tekrar yükledim olmalı, oyunu tamamen silip tekrar indirdim olmadı.
Bu sorunuma bir çözüm bulur musunuz? 2 gündür bununla uğraşıyorum, 2 gündür oyuna giremiyorum. Oyuna boşa para vermiş gibi hissediyorum artık.

mbmn.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 1'i ilk satın aldığımda herhangi bir problem yoktu, oynayabiliyordum. Ancak birkaç sebepten ötürü bilgisayara 2-3 kez format atmak durumunda kaldım. Sonra Origin üzerinden oyuna girmek istediğimde böyle bir hata ile karşılaştırdım. Aklıma gelen tüm çözümleri denedim işe yaramadı. Şifreyi 2-3 kez değiştirdim olmadı, oyunu repair yaptım olmadı, Origin'i silip tekrar yükledim olmalı, oyunu tamamen silip tekrar indirdim olmadı.
Bu sorunuma bir çözüm bulur musunuz? 2 gündür bununla uğraşıyorum, 2 gündür oyuna giremiyorum. Oyuna boşa para vermiş gibi hissediyorum artık.

Eki Görüntüle 549654

Hesabınızdaki Battlefield 1'e son zamanda çok fazla bilgisayar erişim yaptı diyor. 2-3 kez format attım dediniz ondan dolayı sanırım. Çözümünü bilmiyorum maalesef.

Play'e tıkladıktan sonra yukarıda attığım görselde ki hatayı alıyordum.
Sorun az önce kendiliğinden çözüldü. Bu hatayı aldıktan sonra ortalama 9-10 saat beklediğinizde Origin hesabınız mevcut kullandığınız PC de otomatik olarak tanımlanıyor ve oyuna sorunsuz giriş yapabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Play'e tıkladıktan sonra yukarıda attığım görselde ki hatayı alıyordum.
Sorunu şimdi çözüm, modem ayarlarını tamamen sıfırladım şu an oyuna girebiliyorum.
Yine de cevabın için teşekkürler.

Sorunun düzeldiğine sevindim, yoksa araştırma arayışına geçecektim ben de 😊.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı