Origin üyelik iptali sonrası oyunlara ne oluyor?

NeanCartel

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi 4.49$ Origin Basic Access almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir şey var; Acaba üyeliği iptal ettikten sonra oyunlara ne oluyor, save dosyası korunur diye tahmin ediyorum ama 60 GB indirdiğin bir oyun ne oluyor mesela? Daha sonra üyeliğe devam etmek istersem diye merak etmiştim. Bir de ben üyelik sırasında beğendiğim oyunu satın aldığımda tekrar yüklememe gerek var mı, yoksa yüklü halde devam ediyor mu? Hiç Origin kullanmadım, bilmiyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi 4.49$ Origin Basic Access almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir şey var; Acaba üyeliği iptal ettikten sonra oyunlara ne oluyor, save dosyası korunur diye tahmin ediyorum ama 60 GB indirdiğin bir oyun ne oluyor mesela? Daha sonra üyeliğe devam etmek istersem diye merak etmiştim. Bir de ben üyelik sırasında beğendiğim oyunu satın aldığımda tekrar yüklememe gerek var mı, yoksa yüklü halde devam ediyor mu? Hiç Origin kullanmadım, bilmiyorum arkadaşlar.
Üyeliğin bittikten sonra oyunun açılmaması gerekiyor. Save dosyaları bilgisayarında kayıtlı ise birşey olmuyordur mantıken. Ve hayır satın aldıktan sonra tekrar yüklemek zorunda değilsiniz

Bir de ben üyelik sırasında beğendiğim oyunu satın aldığımda tekrar yüklememe gerek var mı, yoksa yüklü halde devam ediyor mu?
Tekrar yüklemene gerek yok.
Acaba üyeliği iptal ettikten sonra oyunlara ne oluyor, save dosyası korunur diye tahmin ediyorum ama 60 GB indirdiğin bir oyun ne oluyor mesela?
Oyun ve save olduğu gibi kalıyor. Oyuna girmeye çalıştığında satın almanı söyler diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı