Merhabalar Origin yüklüyorum ancak DLL hatası veriyor bu videoda ki gibi silip yeniden yükleyeceğim ancak SysWOW64'ün içerisinde VCRUNTIME140.dll yok nasıl sileceğim? İlk dosyayı sadece bunu buldum ve sildim.
Sildiğim dosya:
Merhabalar Origin yüklüyorum ancak DLL hatası veriyor bu videoda ki gibi silip yeniden yükleyeceğim ancak SysWOW64'ün içerisinde VCRUNTIME140.dll yok nasıl sileceğim ilk dosyayı sadece bunu buldum ve sildim.
msvcp140.dll veya vcruntime140.dll zaten yoksa bir şey silmenize gerek yoktu. Direkt kurulumları yapmanız gerekiyordu. Denetim Masası'nda isminde Microsoft Visual C++ 2015, 2017, 2019 veya 2022 olan paketlerin tümünü kaldırın. Sonra tekrar paketlerin kurulumunu gerçekleştirin. Visual C++ 2013'ü kurmaya gerek yok, bunları kurabilirsiniz: