Çözüldü "Origin well that didn't go as planned'" Bağlanamama Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatta bu tür gariplikler genellikle beni buluyor. Sorunum kısaca ve açıkça şöyle:
İlk başta PC deki Origin bağlanmadı, sonra açıldı ve ''origin well that didn't go as planned'' hatasını aldım, araştırdım söylenilenleri yaptım defalarca restart attım ve modemimi bile resetledim ve sonucunda olmadı. Sonra işin garip yanı başladı, program açılırken 2 kere şifremi sıfırladım ve yine de oturum dahi açamadım (bazı adımlardan sonra originden oturum çıkış yapmış ID şifre yeri ile açılmıştı), maceranın devamı Chrome üzerinden Origin, EA, Microsoft gibi sitelere şuanda erişemiyorum , telefonumdan da aynı şekilde açılmıyorlar, başka yerler ile bağlantı problemim yok şuanda zaten PC den Chrome üzerinden yazıyorum. Youtube, Netflix, Twitch, Facebook her şey normal ancak Microsoft ile ilişkim kesilmiş gibi, BF1 yüklü yani üşenmesem silip tekrar Origin kuracağım ancak indirmesi 2 saat sürüyor onun dışında pek girmesem de BF4 ve Apex de yüklü iş yani. Bu saçma sorunum ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde kablonet hocam onunla alakası var zaten. Bir arkadaşımda Turkcell var ve dediğim her siteye girdi
benim de bi arkadaş var oda benim giremeediğim her yere girdi ama onunda kablonet hocam
benim de bi arkadaş var oda benim giremeediğim her yere girdi ama onunda kablonet hocam
neyse yarını beklicez artık düzelmesse arıcam kabloneti

Son düzenleme:
kablonetin sitesinde
İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Manisa, Konya, Kosekoy, OEdemis, ve Denizli. bölgelerinde arızalı gösteriyo şuan

Aga steamda sende varmı sorun
Evet aradım ve ben Origin dediğimde adamın söylediği ilk cümle:
''Efendim şuan merkeze telefon yağmakta, birçok benzer sorun ile ilgili yönetime arıza kaydı bıraktık ve acil şekilde onarım çalışmalarımız başladı, durum geçicidir lütfen sabırla bekleyiniz ve özür dileriz'' dedi, ben daha söylemeden giremediğiniz siteleri yine de söyleyin efendim kayıt bırakalım daha hızlı çözüm bulunur dedi ben de bıraktım. Umarım en kısa sürede düzelir.. Şuan haala Origin Microsoft EA gibi sitelere giremiyorum kalan her şey normal..
kablonetin sitesinde
İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Manisa, Konya, Kosekoy, OEdemis, ve Denizli. bölgelerinde arızalı gösteriyo şuan

Aga steamda sende varmı sorun
Steam de gitmiş hata kodu bilmem ne yazdı mağazaya tıkladım hahahahaha sinirlerim bozuldu yemin ederim..
Ağlicam çıldırdım ya çok enteresan ya neler yaptım dll konularına vs. girdim çözüm için kablonetten olacağını birkaç saat sonra anladım, şimdi origin bile açılmıyor bir şeyleri kurcaladım çözüm konularından... gitti 150GB oyun büyük ihtimalle lanet olsun, yani arkadaşım internetin 100mbps gitse ne olur koy insin diyor da ben neden bunlarla uğraşayım akşam akşam oyun oynamak isterken ya, kablonetten olsun ölüm olsun der sabırla beklerim de insan ister istemez çıldırıyor nelerle uğraştım bari baştan internet bağlantısı sorunu yüzünden olduğunu bilseydim origini bozmazdım -_- -_- -_-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…