Çözüldü "Origin well that didn't go as planned'" Bağlanamama Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatta bu tür gariplikler genellikle beni buluyor. Sorunum kısaca ve açıkça şöyle:
İlk başta PC deki Origin bağlanmadı, sonra açıldı ve ''origin well that didn't go as planned'' hatasını aldım, araştırdım söylenilenleri yaptım defalarca restart attım ve modemimi bile resetledim ve sonucunda olmadı. Sonra işin garip yanı başladı, program açılırken 2 kere şifremi sıfırladım ve yine de oturum dahi açamadım (bazı adımlardan sonra originden oturum çıkış yapmış ID şifre yeri ile açılmıştı), maceranın devamı Chrome üzerinden Origin, EA, Microsoft gibi sitelere şuanda erişemiyorum :) , telefonumdan da aynı şekilde açılmıyorlar, başka yerler ile bağlantı problemim yok şuanda zaten PC den Chrome üzerinden yazıyorum. Youtube, Netflix, Twitch, Facebook her şey normal ancak Microsoft ile ilişkim kesilmiş gibi, BF1 yüklü yani üşenmesem silip tekrar Origin kuracağım ancak indirmesi 2 saat sürüyor onun dışında pek girmesem de BF4 ve Apex de yüklü iş yani. Bu saçma sorunum ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1568236426086.png

Yapın düzeliyor Allah kahretmesin..
Merhaba hocam aynı sorun bende de mevcut. İşin garip tarafı şu: Origin'in sitesine girmeye çalışınca da girmiyor. Daha sonra mobil veriden denedim ve sitesine girdim. Bu durumu garipserken bilgisayarımdan VPN açıp gene sitesine girmeye çalıştım girdi ayrıyeten uygulamasına da girdi. 🙄

Merhaba hocam aynı sorun bende de mevcut. İşin garip tarafı şu: Origin'in sitesine girmeye çalışınca da girmiyor. Daha sonra mobil veriden denedim ve sitesine girdim. Bu durumu garipserken bilgisayarımdan VPN açıp gene sitesine girmeye çalıştım girdi ayrıyeten uygulamasına da girdi. 🙄
Mobil veriden denemedim onu da deneyeyim -_- 4 saat önce oyun oynuyordum şimdi Origin ile ilişkim kesilmiş gibi çok enteresan inanamıyorum ya. Hoş telefondan girsem ne olacak PC iptal oldu -_-

Mobil veriyi başta denememin sebebi acaba internetimde bir sorun olup olmadığı. Banlandığımı sandım ama öyle değilmiş garip bir olay.

Maalesef hocam VPN ile oldu ama VPN'de süreli olunca kesiliyordu. Battlefield 4 oynuyorum Battlelog'a giriyor ama Origin'e hiçbir şekilde giremiyorum normal şekilde.

Hocam internet sağlayıcınız kablonet mi? Bir arkadaşta Turkcell var ve giriş yapabildi. Bu arada bende de kablonet var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı