Merhaba, Origin üzerinde BF5 güncellemesi yapmak istediğim zaman bu hatayı alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
O sadece klasörün ismi. Oyun oraya kurulu onda sorun yok hatta BF1 güncellemesi yapıyor ama BF5 güncellemesi yapmıyor.Oyunun kurulu olduğu klasör Steam'deki oyunlar içinde bulmaya çalışıyor. Bunu kontrol et. Oyunun yolunu bul, yani dosya konumunu bul. Origin'e tanımla. Gerekirse yeniden indir.
Yani aynı klasör altında iki oyun da var anladığım kadarıyla. BF5 oyun dosyalarını taramayı dene istersen.O sadece klasörün ismi. Oyun oraya kurulu onda sorun yok hatta BF1 güncellemesi yapıyor ama BF5 güncellemesi yapmıyor.
Yani aynı klasör altında iki oyun da var anladığım kadarıyla. BF5 oyun dosyalarını taramayı dene istersen.
İnmiyor derken? Hata mı alıyorsun? İstersen ekran görüntüsü at. İndirme yolunu değiştirip başka bir disk veya klasöre indirmeyi deneyin.Oyunu sildik şimdi hiç inmiyor.
C diskine iniyor ama HDD'ye inmiyor.İnmiyor derken? Hata mı alıyorsun? İstersen ekran görüntüsü at. İndirme yolunu değiştirip başka bir disk veya klasöre indirmeyi deneyin.
HDD bozuk sanırım. Çünkü açıklamasında da klasör izinlerini ve diskinizde hata olup olmadığını kontrol edin yazıyor. Dediğine göre bunlar güvenlik kısıtlaması veya disk bozulmasında olurmuş.C diskine iniyor ama HDD'ye inmiyor.
Diskte sorun yok hatta şimdi PUBG indirdim ve oynadım ama sadece BF5 bu sıkıntıyı yapıyor.HDD bozuk sanırım. Çünkü açıklamasında da klasör izinlerini ve diskinizde hata olup olmadığını kontrol edin yazıyor. Dediğine göre bunlar güvenlik kısıtlaması veya disk bozulmasında olurmuş.
Garip bir durum. Yabancı kaynaklara bakmak lazım gerekirse.Diskte sorun yok hatta şimdi PUBG indirdim ve oynadım ama sadece BF5 bu sıkıntıyı yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.