Çözüldü Origin'de HKLM / HKCU Name Not Found

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gravityx

Femtopat
Katılım
21 Eylül 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba arkadaşlar. Origin'de Sims3 oynuyordum. Bilgisayar çöktü, reset attırdık. Origin'den Sims'i indirip oynamak istediğimde Sims 3 dosyasının Windows C'ye indirilip Sims3 dosyası olarak kurulduğunu gördüm. Normalde Electronic Arts dosyası altında kurulu olması gerekiyordu. Aynı zamanda oyunun çoğu belgesi eksikti bayağı eksikti hem de. Bilgisayara bu sefer ben format attım. Ne hikmetse Origin kendini kurmamaya başladı. Önce msvcp. 140 DLL sonra vcruntime140.dll en son olarak da 0xc000007b hatası aldım. C+artıları, Framework'leri hepsini yeniledim. Yapılabilecek programsız her şeyi yaptım. Process Monitor'den gerekli dosyaları gerekli yerlere attım. Çözemediğim tek bir şey kaldı, o da Reg Quary Value, Reg Open Key kısımlarındaki hatalar. HKLM ve HKCU'ya kayıt defteri düzenleyicisinden girdim ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Üç gündür bu konuyla uğraşıyorum, bilgisayar konusunda tek bilgisi Sims3 oynamak olan ben eksper olma yolunda ilerliyorum. 3 günde kaç kere format attım, sayamadım artık. Bir el atın lütfen.
 
Bahsettiğin bu mu? Dediğim gibi bilgisayar hakkında bilgim yok denecek kadar az :(
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210922-112203_Gallery.jpg
    Screenshot_20210922-112203_Gallery.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 48
Raporu CTRL+S ile kaydedip bir dosya yükleme servisine yükleyin. Sonrasında yüklediğiniz raporun indirme bağlantısını paylaşın ki raporu indirip inceleyebileyim.
 
@rkrcm Raporu MediaFire veya benzeri bir dosya yükleme servisine yükleyip indirme bağlantısını burada paylaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim yapabildiğimden emin değilim kontrol eder misiniz?
 
@rkrcm Olmuş.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll dosyalarını silin.
Yükleyin:
Kurulumlarda hata alırsanız denetim masasından yüklü olan C++ 2015 kütüphanelerini kaldırıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse yeni bir rapor paylaşırsınız.
 
@rkrcm Olmuş.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll dosyalarını silin.
Yükleyin:
Kurulumlarda hata alırsanız denetim masasından yüklü olan C++ 2015 kütüphanelerini kaldırıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse yeni bir rapor paylaşırsınız.
birebir yaptım, rapor altta, hata ekranından sonra tamam'a tıkladığımda bu link2ea bağlantısını açmak için programa ihtiyaç var gibi bir pencere çıktı karşıma :) sanırım asla sims 4 oynayamayacağım :)
 
@rkrcm

Bu C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll dosyasını sildiğinize emin misiniz?

Bir de hala 0xc000007b hatası devam ediyor mu, yoksa ''link2ea bağlantısını açmak için programa ihtiyaç var'' hatasını mı alıyorsunuz sadece?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı