Origin'de indirim tekrar olur mu ?

Cafer Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Origin'de 4 5 ay önceydi sanırım Battlefield 4 ve baya bir oyun'da %50 ve %70 indirim olmuştu. Battlefield 4 Premium alacam ama 144 TL bana çok geliyor. Sizce önümüzdeki günlerde indirim yaparmı Origin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimler her zaman olur düzenli takip edersen kaçırmazsın. Cadılar bayramı yılbaşı bu tarz bayramlarda indirimler büyük olur.

Ben indirimde aldım da ne oldu sanki. 70 TL ye aldım BF4 Premiumu ama aldığıma da pişman oldum. Oyun baştan aşağı hatalarla dolu.
Hesabı satmak istedim alıcı da çıkmadı öyle yatıyor. Belki bi ara canım sıkılır da MP bölümüne başlarım.

Bölüm içlerinde normal şartlarda çekilip yolu açması gereken asker çekilmiyor. Youtube da videosu da vardı aynı sorunun. Bir bölüme yeniden başlayınca hiçbir düşman ortaya çakmıyor bomboş bölümde gezinebiliyorsunuz. Bi ara bot denizaltına dönüştü denizin dibinden çıkamadı birkaç dakika boyunca. Bölüme yeniden başlamak zorunda kaldım. Bir akşam oynadım aldığıma pişman oldum. Keşke onun yerine Witcher 3 ü alsaydım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı