Deniz0 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Origin'den FIFA21 almıştım. Arkadaşımda Steam'den oyunu alacak. Aynı anda oynayabilir miyiz demek istediğim ikimiz de buluşabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Origin'den FIFA21 almıştım. Arkadaşımda Steam'den oyunu alacak. Aynı anda oynayabilir miyiz demek istediğim ikimiz de buluşabilir miyiz?
N Nesquik Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.067 6 Mayıs 2021 #2 Oynayabilirsiniz diye biliyorum çünkü Steam'den aldığınız takdirde sizi Origin'e yönlendiriyor. Artı 0 Eksi
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.636 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 FIFA hakkında pek bir bilgim yok fakat Steam'den oyunu açmak istediğinizde muhtemelen Origin ile açacaktır oyunu bu sebeple bir sorun olmaz oynanır. Artı 0 Eksi
FIFA hakkında pek bir bilgim yok fakat Steam'den oyunu açmak istediğinizde muhtemelen Origin ile açacaktır oyunu bu sebeple bir sorun olmaz oynanır.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 6 Mayıs 2021 #4 Deniz0 dedi: İkimiz de buluşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz. Oyunu Steam'den aldığınızda da Origin'e bağlanıyorsunuz zaten. Arkadaşınızı Origin üzerinden ekleyip beraber oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Deniz0 dedi: İkimiz de buluşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz. Oyunu Steam'den aldığınızda da Origin'e bağlanıyorsunuz zaten. Arkadaşınızı Origin üzerinden ekleyip beraber oynayabilirsiniz.