- Makaleler
- 1
Trendyol'dan baktım ama numarası yok istediğim modellerin. Nereden Air Force 1 veya Air Jordan 1 alabilirim? Orijinal olmalı.
Zaten Nike'ın sitesinde olduğunu bende biliyorum. Orada kaç model var diye baktınız mı? Erkek için sadece 5 model satışta. Yine de teşekkürler.Air Jordan 1 Spor Ayakkabı. Nike TR Kendi sitesinde mevcut zaten.
Teşekkür ederim böyle bir bilgilendirme bekliyordum. Fiyat olarak sıkıntım yoktu zaten sadece bulmak problemdi. Çok teşekkürler.Nike SNKRS neredeyse her gün yeni jordan piyasaya sürüyor ya da restockluyor ancak bunlar bir sürü kişi tarafından talep edildiği için bot olmadan almak zor. Çıkacak ayakkabıların takibini "droplist" ya da "grailify" uygulaması üzerinden kontrol edebilirsin. Onun dışında nike'la anlaşmalı "Sneaks Up,Wunder" gibi sitelerden nike'ın belirlediği fiyatlara alabilirsin ancak çok sık Jordan stoğu gelmiyor ve beğendiğin bir model gelmeyebilir o yüzden limitli ayakkabıların satıldığı Türkiye'de "Sutore,Hypemerch" yabancı olarak da "Stockx,Goat,Farfetch" gibi sitelere bakabilirsin. Bu sitelerde kullanıcılar satış yaptığı için fiyatlar uçuk gelebilir ama hemen hemen her modeli bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.