Elektronik Orijinal Apple USB-C - Lightning Kablosu (1 m) 443 TL

Psikolojikliyle alakası yok. Ablamla beraber 14 pro almıştık aynı anda. Ondaki kablo Spigendi bendeki orjinaldi. Şuan onun maksimum şarj kapasitesi 89 iken benimki 91. Gün içinde telefonu ondan daha sık kullanıp daha çok kez şarja takıyorum. Bence bu işin dandiği kalitelisi yok. Apple telefon tercih ediliyorsa Apple şarj aleti, Samsung tercih ediliyorsa Samsung şarj aleti alınmalı.
Ben de bu düşüncedeyim. Ürünün markası neyse onunla aynı marka alınmalı şarj aleti ve kablosu

Ben de bu düşüncedeyim. Ürünün markası neyse onunla aynı marka alınmalı şarj aleti ve kablosu
Önemli olan şarj aletinin sertifikası ve ne kadar sağlıklı ve dengeli şekilde voltaj verdiğidir. Bunu yapabilen şarj aletleri sadece üretici firmaların ürettiği şarj aletleri değildir. İşini iyi yapan Anker, Spigen ve Baseus gibi markaların ürünlerini tercih edebilirsiniz. Kimse bu şarj aletleri için pil sağlığımı kötü etkiliyor şeklinde bir imâda bulunmuyor. Her cihazın pil süresi de aynı şekilde gitmez. Buna da pil sağlığı dahil.

Benim burada dikkatini çekmek istediğim şey; para kolay kazanılmıyor. 443 TL asgari ücretle 5-6 saat çalışma süresine tekabül ediyor. Herkes aynı parayı kazanmıyor fakat 1M kablo için bu ederinin çok üstünde bir fiyat ve bu kabloyla aynı işlevi gören daha uygun fiyatlı ürünler var.

Önemli olan şarj aletinin sertifikası ve ne kadar sağlıklı ve dengeli şekilde voltaj verdiğidir. Bunu yapabilen şarj aletleri sadece üretici firmaların ürettiği şarj aletleri değildir. İşini iyi yapan Anker, Spigen ve Baseus gibi markaların ürünlerini tercih edebilirsiniz. Kimse bu şarj aletleri için pil sağlığımı kötü etkiliyor şeklinde bir imâda bulunmuyor. Her cihazın pil süresi de aynı şekilde gitmez. Buna da pil sağlığı dahil.

Benim burada dikkatini çekmek istediğim şey; para kolay kazanılmıyor. 443 TL asgari ücretle 5-6 saat çalışma süresine tekabül ediyor. Herkes aynı parayı kazanmıyor fakat 1M kablo için bu ederinin çok üstünde bir fiyat ve bu kabloyla aynı işlevi gören daha uygun fiyatlı ürünler var.
Abicim niye uğraşıyorsun ki. Burada insanlar "orijinal" diye yıllarca Apple'ın 5W şarj aletlerine bir sürü para saydı, telefonlar 15W'a kadar desteklerken. Apple milleti düdüklerken biz onu almayın daha hızlı şarj aleti alın dediğimiz için kötü olduk. 1M kabloya 500 lira vermek istiyorlarsa ben mi mani olacağım

Hiçbir ekstrası olmayan üstelik 1 metre uzunluğunda kablo için fazla pahalı maalesef. Ayrıca İphone 15 kutusundan gelen kablo 1 ayda hiçbir kırılma olmamasına rağmen bozuldu. Yani Apple kalitesiz kablolara sahip.
Ben iPhone 12 den gelen kabloyu hala kullanıyorum onda sıkıntı yok 1 ayda mı bozulacak güldürmeyin beni.

Yaklaşık 9 yıldır Apple ve Apple'in tüm ürünlerini aktif kullanıyorum. Gerekli ve gereksiz. Bu zamana kadar malzeme kalitesinden yana bir sorun yaşamadım. Ne kablolarda ne de sürdürlebilir cihazlarımda. Garantiye bile gitmedim yenisini dahi almadım keyfi dışında. Sanırım 1607 mesajına rağmen 10 çözümü olan Android kullanıcısı bir çoçuğun dediği benim 9 yıllık tecrübemden daha değerli :D ya da kendi fikrini belirtmek yerine nesnel yargıda bulunmasının saçmalığı mı desem bilemedim. :D

9 yıl Apple kullandınız da bir kere başka marka denemediniz mi? Samsung, Huawei, xoami falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı