Orijinal Astroneer Crakli Oldu

m.b.d45

Hectopat
Steam'den satın almadan önce oyunun carakli versiyonunu indirdim bir sonraki gün oyunu Steam'den satın alıp orijinal olamayan Astroneer'ı sildim.
Fakat satın aldığım oyun sürekli çevrimdışı yani crakli versiyonundan farksız, Steam Save dosyalarını sildim oyunu en az 5 defa silip geri yükledim en son format attım yine de düzelmedi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Steam'den satın almadan önce oyunun carakli versiyonunu indirdim bir sonraki gün oyunu Steam'den satın alıp orijinal olamayan Astroneer'ı sildim.
Fakat satın aldığım oyun sürekli çevrimdışı yani crakli versiyonundan farksız, Steam Save dosyalarını sildim oyunu en az 5 defa silip geri yükledim en son format attım yine de düzelmedi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Oyunun sitesinde Steam'den alanların sadece arkadaşlarıyla multiplayer olarak oynayabileceği yazıyor.
Ayrıca multiplayer özelliğinin çok bug içerdiğiyle alakalı da kısımları var yazının. Belki bakımdadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı