Orijinal Bio Shock İnfinite Oyunda 0xc000007b Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Pkrakenq44

Centipat
Yakın zamanda aldığım bilgisayarıma Steam'den oyunlar yüklemeye başlayınca bazı oyunlarda bu hatayı almaya başladım. İşin garip kısmı Bio Shock İnfinite oyununu sorunsuz açılıyordu fakat diğer oyunlarım 0xc000007b hatasını veriyordu. Diğer oyunlarımı düzeltmeye çalışırken (ki düzelttim) bu oyun durduk yere aynı hatayı vermeye başladı. Buraya Process Monitor hatasını koyuyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

-Dosyayı buraya yükleyemedim.
'Hata! Bir sorun ile karşılaştık.
Yüklenilen dosya izin verilen bir dosya uzantısına sahip değil. '
Hatasıyla karşılaştım o yüzden dosyayı Mediafire'a yükledim.

- Logfile

Hocam dx11 driverını kurmanız lazım aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Ve microsoft visual 2012,2010,2017 tüm sürücülerini yükleyin.

Hocam dx11 driverını kurmanız lazım aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Ve microsoft visual 2012,2010,2017 tüm sürücülerini yükleyin.
Maalesef hepsi kurulu sorun onlarla ilgi değil. dx11 sürücüleri de yüklü
Screenshot_76.png

0xc000007b bunu tek indirin bu dosyanın eksik olmasından dolayı hata alıyorsunuz. You Tube'ye yazarsanız nerden indireceğinize ve nereye atacağınızı ögrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda denilenleri yaparak diğer oyunları düzeltmiştim fakat aynı yöntem işe yarmayınca bu oyunda buraya gelip konu açmam gerekti çok uğraştım son çare olarak konu açtım ne denediysem olmadı farklı farklı dll dosyaları indirip attım yada silip dx indirme araçlarıyla indirttim fakat gene de başarılı olamadım 😢

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda denilenleri yaparak diğer oyunları düzeltmiştim fakat aynı yöntem işe yarmayınca bu oyunda buraya gelip konu açmam gerekti çok uğraştım son çare olarak konu açtım ne denediysem olmadı farklı farklı dll dosyaları indirip attım yada silip dx indirme araçlarıyla indirttim fakat gene de başarılı olamadım 😢

@Recep Baltaş @Ali Güngör ve moderetör kardeşlerim arkadaşa yardımcı olabilir misiniz? Çok karşılaşılan bir sorun sonradan google'dan aratan adamında işine yarar ayrıntılı sorununla ilgilenebilirseniz ben bilmiyorum.

C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll
Merhaba,
Bunları silin ve bunu kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı