grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Steam CS 1.6 sahibiyim oyuna CS:GO modu kurabilir miyim veya Türkçe yama falan ban riski var mıdır?
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 EnisCherrysonBest dedi: Steam CS 1.6 sahibiyim oyuna CS:GO modu kurabilir miyim veya Türkçe yama falan ban riski var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ban yemezsiniz. Burası güvenilirdir: Mods for Counter-Strike 1.6 All for game Counter-Strike 1.6. You can find absolutely everything about the counter-strike world. News, discussion, mods, files gamemodding.com
EnisCherrysonBest dedi: Steam CS 1.6 sahibiyim oyuna CS:GO modu kurabilir miyim veya Türkçe yama falan ban riski var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ban yemezsiniz. Burası güvenilirdir: Mods for Counter-Strike 1.6 All for game Counter-Strike 1.6. You can find absolutely everything about the counter-strike world. News, discussion, mods, files gamemodding.com
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 EskiKurek dedi: Ban yemezsiniz. Burası güvenilirdir: Mods for Counter-Strike 1.6 All for game Counter-Strike 1.6. You can find absolutely everything about the counter-strike world. News, discussion, mods, files gamemodding.com Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'im 60 da takılı kaldı kodları denedim ama yükselmedi nedeni nedir?
EskiKurek dedi: Ban yemezsiniz. Burası güvenilirdir: Mods for Counter-Strike 1.6 All for game Counter-Strike 1.6. You can find absolutely everything about the counter-strike world. News, discussion, mods, files gamemodding.com Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'im 60 da takılı kaldı kodları denedim ama yükselmedi nedeni nedir?
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 EnisCherrysonBest dedi: Hocam FPS'im 60 da takılı kaldı kodları denedim ama yükselmedi nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... gl_vsync 1 olan kodu gl_vsync 0 yapın.
EnisCherrysonBest dedi: Hocam FPS'im 60 da takılı kaldı kodları denedim ama yükselmedi nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... gl_vsync 1 olan kodu gl_vsync 0 yapın.
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 EskiKurek dedi: Gl_vsync 1 olan kodu gl_vsync 0 yapın. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı hocam
EskiKurek dedi: Gl_vsync 1 olan kodu gl_vsync 0 yapın. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı hocam
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #6 EnisCherrysonBest dedi: Maalesef işe yaramadı hocam Genişletmek için tıkla... Hocam fps_max 60 mı? Onu kontrol edin. Eğer öyleyse 101 yapın sayı değerini. Ayrıca fps_override 1 yapın.
EnisCherrysonBest dedi: Maalesef işe yaramadı hocam Genişletmek için tıkla... Hocam fps_max 60 mı? Onu kontrol edin. Eğer öyleyse 101 yapın sayı değerini. Ayrıca fps_override 1 yapın.
MuratTNC Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #7 EskiKurek dedi: Hocam fps_max 60 mı? Onu kontrol edin. Eğer öyleyse 101 yapın sayı değerini. Ayrıca fps_override 1 yapın. Genişletmek için tıkla... cracklilerde fps_override 1 yerine fps_modem 1 kullanılıyor ben şu vsync den çok çektim fps dükselmediğinden bunny yapamıyordum orjinal cs 1.6 var bi ayarları değiştiriyim dedim meğersem ora açıkmış EnisCherrysonBest dedi: Steam CS 1.6 sahibiyim oyuna CS:GO modu kurabilir miyim veya Türkçe yama falan ban riski var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ben kaç kare CS:GO modu kurdum skinsde kurabilirsin oda ban sebebi değil ama bilgin olsun bazı Pro public sunucularında yasak.
EskiKurek dedi: Hocam fps_max 60 mı? Onu kontrol edin. Eğer öyleyse 101 yapın sayı değerini. Ayrıca fps_override 1 yapın. Genişletmek için tıkla... cracklilerde fps_override 1 yerine fps_modem 1 kullanılıyor ben şu vsync den çok çektim fps dükselmediğinden bunny yapamıyordum orjinal cs 1.6 var bi ayarları değiştiriyim dedim meğersem ora açıkmış EnisCherrysonBest dedi: Steam CS 1.6 sahibiyim oyuna CS:GO modu kurabilir miyim veya Türkçe yama falan ban riski var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ben kaç kare CS:GO modu kurdum skinsde kurabilirsin oda ban sebebi değil ama bilgin olsun bazı Pro public sunucularında yasak.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #8 CS 1.6'nın Steam sürümünde video ayarlarında tikli olan bir ayar var. Sabitleme ayarı. Onu kapatın. @EnisCherrysonBest
CS 1.6'nın Steam sürümünde video ayarlarında tikli olan bir ayar var. Sabitleme ayarı. Onu kapatın. @EnisCherrysonBest