Ban yemezsiniz.Steam CS 1.6 sahibiyim oyuna CS:GO modu kurabilir miyim veya Türkçe yama falan ban riski var mıdır?
Ban yemezsiniz.
Burası güvenilirdir:
Mods for Counter-Strike 1.6
All for game Counter-Strike 1.6. You can find absolutely everything about the counter-strike world. News, discussion, mods, filesgamemodding.com
gl_vsync 1 olan kodu gl_vsync 0 yapın.Hocam FPS'im 60 da takılı kaldı kodları denedim ama yükselmedi nedeni nedir?
Gl_vsync 1 olan kodu gl_vsync 0 yapın.
Hocam fps_max 60 mı? Onu kontrol edin. Eğer öyleyse 101 yapın sayı değerini. Ayrıca fps_override 1 yapın.Maalesef işe yaramadı hocam
cracklilerde fps_override 1 yerine fps_modem 1 kullanılıyor ben şu vsync den çok çektim fps dükselmediğinden bunny yapamıyordum orjinal cs 1.6 var bi ayarları değiştiriyim dedim meğersem ora açıkmışHocam fps_max 60 mı? Onu kontrol edin. Eğer öyleyse 101 yapın sayı değerini. Ayrıca fps_override 1 yapın.
Steam CS 1.6 sahibiyim oyuna CS:GO modu kurabilir miyim veya Türkçe yama falan ban riski var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.