XBOX One S kullanıyorum ve onun kolu ile oynuyorum bilgisayardan oynanabilen oyunları çoğunlukla ama XBOX 360 nasıldır bilmiyorum (bu arada memnunum XBOX modern kolundan).Xbox 360 alabilirim o da güzel midir?
XBOX One S kullanıyorum ve onun kolu ile oynuyorum bilgisayardan oynanabilen oyunları çoğunlukla ama XBOX 360 nasıldır bilmiyorum (bu arada memnunum XBOX modern kolundan).Xbox 360 alabilirim o da güzel midir?
Alabilirsin.Xbox 360 alabilirim o da güzel midir?
Zaten çıkmıyor diye biliyorum.Ürünün USB kablosu çıkmamış.
Hocam bazılarında çıkıyor.Zaten çıkmıyor diye biliyorum.
Dualshock 3.DS3 derken? Dark Souls mu? PS3 mü? (Playstation konusu olarak açılmış) Nintendo 3DS mi? Ya da Dualshock mu?
USB kablom var. Aslında orijinal istememin sebebi Beyond Two Souls, Heavy Rain falan oynayacağım. Bunun için Dualshock sensörleri kaliteli olması gerekmiyor mu? Sonuçta DS'yi yukarı aşağı veya sağa sola hareket ettirdiğimiz bölümler var. Sırf bu kalitesizlik yüzünden oyunda kötü şeyler olsun istemiyorumÜrünün USB kablosu çıkmamış.
Ben çok çektim çakma kollardan. Çoğunda hareket kontrolcüsü dahi çalışmıyor. Beyond: Two Souls oynarken oyunun yarısında kaldım hareket kontrolcüsü çalışmadığı için. Telefon uygulaması yapmışlar da o sayede geçebildim o bölümü.USB kablom var. Aslında orijinal istememin sebebi Beyond Two Souls, Heavy Rain falan oynayacağım. Bunun için Dualshock sensörleri kaliteli olması gerekmiyor mu? Sonuçta DS'yi yukarı aşağı veya sağa sola hareket ettirdiğimiz bölümler var. Sırf bu kalitesizlik yüzünden oyunda kötü şeyler olsun istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.