Orijinal ETS 2'de Cheat Engine ile para hilesi yapınca ban yenir mi?

BeratGusion

Decapat
Daha fazla  
Merhaba acaba ETS 2'de Cheat Engine yardımıyla para hilesi yaparsam (seviyede geçerli) ban yer miyim veya yersem ETS 2'yi daha oynayabilir miyim?

Merhaba acaba ETS 2'de Cheat Engine yardımıyla para hilesi yaparsam (seviyede geçerli) ban yer miyim veya yersem ETS 2'yi daha oynayabilir miyim?

Oyunun save dosyasindan para basilabiliyor bundan ban yiyeceginizi zannetmem.

Ayrıyeten workshopda money hack yazarsaniz hem xpleri hem de gorev basina parayi arttiran eklentiler var onlarida kullanabilirsiniz.

Bahsettiğiniz Trucker's MP sanırım, hayır ban yemezsiniz. Cheat Engine kullanmak yerine hazır save dosyası kurabilirsiniz veya kendiniz bir tır alacak kadar sevkiyat yapıp işçi alabilirsiniz. Garajlara ışınlanma olayında para yoktu eskiden sürekli garajlara ışınlanıp işçilerin çalışmasını sağlıyordum.

Bahsettiğiniz trucker's MP sanırım, hayır ban yemezsiniz. Cheat Engine kullanmak yerine hazır save dosyası kurabilirsiniz veya kendiniz bir tır alacak kadar sevkiyat yapıp işçi alabilirsiniz. Garajlara ışınlanma olayında para yoktu eskiden sürekli garajlara ışınlanıp işçilerin çalışmasını sağlıyordum.

Kanka çok sağ ol ya ben ilk Cheat Engine'yi tanıdım o yüzden iyi günler dilerim.

Hayır, yemezsiniz. Sıkıntı olmaz.

Teşekkürler cevap verdiğiniz için.

Oyunun save dosyasindan para basilabiliyor bundan ban yiyeceginizi zannetmem.

Ayrıyeten workshopda money hack yazarsaniz hem xpleri hem de gorev basina parayi arttiran eklentiler var onlarida kullanabilirsiniz.

Hayır, ban yemezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı