Orijinal gamepad nereden alınır?

İotMabSy

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleme:
En ucuz şekilde orijinal ve güvenilir Xbox 9. nesil ya da DualShock arıyorum. 9. nesili Teknosa'da buldum 2900 lira fakat orijinal mi güvenemiyorum.

PC için alacaksan bu bütçede orijinal Xbox kolundan daha iyileri var ama illa Xbox kolu alacaksan da bu attığım link şu an en ucuz olanı.

Link atın. İtopya getirtiyor xbox kolu, playstation kolunu da amazon, trendyol, hepsiburada gibi sitelerden (hangisinde en ucuzsa) alabilirsiniz. Sahte veya kullanılmış gelirse iadesi çok kolay.

Link atın. İtopya getirtiyor Xbox kolu, PlayStation kolunu da Amazon, Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden (hangisinde en ucuzsa) alabilirsiniz. Sahte veya kullanılmış gelirse iadesi çok kolay.

Grkmn duman kanka önerin ne mesela PC için.

Direkt mağazadan alacaksanız sıkıntı olacağını sanmam ama teknosa'nın sitesinden alıyorsanız onunla ilgili kesin bir şey söyleyemem. Sitede farklı satıcılar da var çünkü.

İnternet üzerinden alacaksanız resmi ve onaylı satıcılardan almaya özen gösterin. Amazon veya Hepsiburada'nın satıcısı olduğu ürünler gibi. İtopya gibi sitelere de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı