Orijinal gamepad önerisi

oguzkaan42

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, gamepad arıyorum ve şu ana kadar Xbox 360 için olan gamepadimi severek kullandım ama artık yaşlandı. Xbox One S gamepadini de denedim ama tuşları çok iyi gelmedi ve iade ettim. Tekrar 360 almak istiyorum ama ortalıkta bir sürü çakma ürün var. 360 veya o bantta orijinal ürün öneriniz var mıdır? Bu arada Logitech önermeyin boşuna görüntüsü hiç hoşuma gitmedi. İyi günler iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, gamepad arıyorum ve şu ana kadar Xbox 360 için olan gamepadimi severek kullandım ama artık yaşlandı. Xbox One S gamepadini de denedim ama tuşları çok iyi gelmedi ve iade ettim. Tekrar 360 almak istiyorum ama ortalıkta bir sürü çakma ürün var. 360 veya o bantta orijinal ürün öneriniz var mıdır? Bu arada Logitech önermeyin boşuna görüntüsü hiç hoşuma gitmedi. İyi günler iyi Sosyaller.

Hocam bütçe vahiy ile geldiğinden direk Xbox Elite 2 alın. One gamepadi ile series zaten farksız. Çok da güzel gamepad değil. PS3 kullanmış ve şu an PS4'ü olan biri olduğumdan size PS4 kolu önerirdim. PS4 kolu teknik açıdan çok daha iyi diye biliyorum One kolundan fakat zevkler farklı. PS5 kolu alacak bir adamsanız 360 zaten kullanmazdınız. PS4 kolu öneririm. Bütçe o kadar değilse PS3 kolu bakabilirsiniz fakat o da bayağı az piyasada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı