Çözüldü Orijinal GTA 5 Aktivasyon Kodu İstiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Steam'de oyuna sahibim ve 325 saat oynama sürem var. Dün biraz Online'da oynadım ve ikinci hesabımda para olduğu aklıma geldi. Ondan parayı almak için hesaba girmeyi denedim, Prologue görevini tamamlamam gerektiğini görünce vazgeçip kendi hesabıma geçtim. O zamandan beri hesaba giremiyorum. Aktivasyon kodu istiyor. Steam'deki CD Key'i deniyorum, işe yaramıyor. Nasıl çözebilirim? Diğer hesaba sorunsuz girebiliyorum.

Çözüm
Hocam steam ile iletişime geçin siz, aktivasyonunuz steam tarafından sağlanıyor. Ayrıca siz çıkış yapınca oturumu kapatmış olabilirler doğal olarak.
Steam'den destek almaya çalışınca Rockstar'ın sayfasına gönderiyor.
"x64", "update" klasörü ve "x64..." dosyaları hariç tüm dosyaları silip Steam'den dosya bütünlüğünü doğruladım. Doğrulandıktan sonra eksik dosyalar tekrar indi ve sorun çözüldü.
Bende daha önce bu hatayı almıştım sanırım 1 yıl önce falandı. Tam hatırlamıyorum ne yaptım ama social club'a yani yeni olan rocsktar uygulamasına o oynadığın hesap ile tekrar giriş yapıp dene.

İki hesabınızda da mı GTA V bulunmakta ?
Evet.
Bende daha önce bu hatayı almıştım sanırım 1 yıl önce falandı. Tam hatırlamıyorum ne yaptım ama social club'a yani yeni olan rocsktar uygulamasına o oynadığın hesap ile tekrar giriş yapıp dene.
Denedim olmuyor. Zaten Rockstar Launcher'dan girmeye çalışınca direkt Steam'den açıyor.

Evet.
Denedim olmuyor. Zaten Rockstar Launcher'dan girmeye çalışınca direkt Steam'den açıyor.
Uygulamaya direkt giriş yapabilmeniz lazım ama, sadece indirdiğiniz rocsktar launcher'a giremiyorsanız gta 5 aktive sayılmıyor o yüzden açamıyor olabilirsiniz öncelikle social club hesabınıza giriş yapın, artık şifreyi mi sıfırlıyorsunuz nasıl yapabiliyorsanız. Ondan sonra sorun olacağını sanmıyorum. Rockstar games oyunları sürekli kendi launcher'ından doğrulama alarak açılıyor yani ben sadece gta 5 ve rdr 2 sahibi olduğum için bu ikisinde böyle açılıyor oyunlar. Mantıken de rockstar launcherda da oyunların kayıtlı olduğu hesabınıza girerseniz (steam hesabından farklı olabilir bu hesap) oyuna girebilirsiniz.

Demek istediğim o değildi. Rockstar Launcher açılıyor, oyunu açmaya çalışınca Steam'den açıyor. Ayrıca diğer hesabımdan giriş yapıyorum, hiçbir sorun olmadan oynanıyor.

Demek istediğim o değildi. Rockstar Launcher açılıyor, oyunu açmaya çalışınca Steam'den açıyor. Ayrıca diğer hesabımdan giriş yapıyorum, hiçbir sorun olmadan oynanıyor.
O zaman bilmiyorum sorunu. Steamden açınca da zaten rockstar launcher açılır ondan sonra oyuna girer. Hesabınızın ban yeme ihtimali olabilir mi acaba. Eğer steam kütüphanenizde oyum gözüküyorsa normal tarayıcıdan rockstar hesabınıza girip oyununuzu kontrol edin bir sorun var mı gözüküyor mu diye, eğer bir sonuca varamazsanız steam ile iletişime geçmenizi önerebilir anca.

"support.rockstargames.com" adresine Ticket attım durumla alakalı. Angela adlı birisi "Yazıyı okumam için zaman verin, birazdan sizinle olacağım" tarzı bir mesaj attı. Biraz bekledim, cevap gelmedi. Unutmuşum sonra, kapattım sekmeyi. Az önce kontrol ettim ki o mesajdan sonra başka bir şey yazılmamış ve konuşma sonlandırılmış. Bir de memnun musunuz diye anket linki vermişler. Duruma uygun doldurdum anketi. Ne yapacağım, yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Hocam steam ile iletişime geçin siz, aktivasyonunuz steam tarafından sağlanıyor. Ayrıca siz çıkış yapınca oturumu kapatmış olabilirler doğal olarak.
Steam'den destek almaya çalışınca Rockstar'ın sayfasına gönderiyor.
"x64", "update" klasörü ve "x64..." dosyaları hariç tüm dosyaları silip Steam'den dosya bütünlüğünü doğruladım. Doğrulandıktan sonra eksik dosyalar tekrar indi ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…