Orijinal GTA ile korsan GTA FPS farkı var mı?

İşletim sistemi
Windows 10

1kedi7beni

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4+4 hyperX Fury 2666MHz çift kanal
SSD veya HDD modeli
128Gb kingston SSD 512Gb Seagate HDD(Kurulu)
Ekran kartı
Vega 3 2.5gb paylaşımlı Dahili Ekran Kartı
Anakart
Asus Prime M-r
İşlemci
AMD Athon 3000G 3.5Ghz
Üzülerek söylüyorum ki GTA 5'i korsan oynuyorum tam oyunu alacakken o dev zam geldi ve bende korsan ilk sürümlerinden birini indirdim. Oyun korsan 1080p Low 45FPS alıyorum, orijinal oyunda FPS arttığını biliyorum ancak orijinalin önerilen sistem gereksinimlerini(Steam) karşılamıyor, cihazım ve benim oynadığımın sürümünün üzerinden bir sürü güncelleme geldi. Eğer GTA'yı satın alırsam FPS farkı yaşar mıyım?

Üzülerek söylüyorum ki GTA 5'i korsan oynuyorum tam oyunu alacakken o dev zam geldi ve bende korsan ilk sürümlerinden birini indirdim. Oyun korsan 1080p Low 45FPS alıyorum, orijinal oyunda FPS arttığını biliyorum ancak orijinalin önerilen sistem gereksinimlerini(Steam) karşılamıyor, cihazım ve benim oynadığımın sürümünün üzerinden bir sürü güncelleme geldi. Eğer GTA'yı satın alırsam FPS farkı yaşar mıyım?
Steamden alma benim gibi 15 TL ye epic hesabı al içinde de bir sürü oyunun olsun. Senin zaten işlemcin apu. Ramini 8x2 yap tadından yenmez.

Orijinal sürümde FPS farkı var hatta FPS düşmesi bile mevcut çünkü Steam koruma ve Rockstar koruması aktif olduğu için yer yer tatmin edici FPS alınamıyor. Korsan sürümde korumalar aktif olmadığı için oyun sistemi fazla yoramıyor ve daha stabil oynanış sürüyor ne kadar korsanı savunmasam da bu korumalar yüzünden oyunlarda stabil oynanış yakalamak çok zor oluyor.

Gelen güncellemelere bağlı. Optimizasyon güncellemesi geldiyse FPS'iniz artar, grafik güncellemesi geldiyse FPS'iniz düşer. Satın alıp denemeden pek net cevap alacağınızı düşünmüyorum. GTA'yı başından beri aynı sistemle oynayan birisi yorum yaparsa daha doğru olur bence.

Arkadaşlar oyunu satın alırsam sadece Online için satın alacağım. RAM'ler her ne kadar düşük GB da olsa en iyisini almaya çalıştığım için yenilemek gibi bir planım yok hiçbir şey yapmadan Online da 35-40FPS alabilir miyim veya RAM arttırmak yerine ucuz eski ama güçlü bir ekran kartı alsam daha mı iyi olur (GTX560GIBi) anakartım 2 RAM slotlu olduğu için nir tane daha aynı RAM'den alıp ekleyemiyorum. Bunları da cevaplarsanız çok iyi olur yanıtlar için teşekkürler.(DirectX10'da oynayacağım yine de grafik güncellemeleri FPS mi etkiler mi)

Arkadaşlar oyunu satın alırsam sadece Online için satın alacağım. RAM'ler her ne kadar düşük GB da olsa en iyisini almaya çalıştığım için yenilemek gibi bir planım yok hiçbir şey yapmadan Online da 35-40FPS alabilir miyim veya RAM arttırmak yerine ucuz eski ama güçlü bir ekran kartı alsam daha mı iyi olur (GTX560GIBi) anakartım 2 RAM slotlu olduğu için nir tane daha aynı RAM'den alıp ekleyemiyorum. Bunları da cevaplarsanız çok iyi olur yanıtlar için teşekkürler.(DirectX10'da oynayacağım yine de grafik güncellemeleri FPS mi etkiler mi)
GTX 960M
16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
Intel(R) Core(TM) i7-5700HQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz

GTA Online'da en düşük ayarlarda bile 20 FPS zor oynatan bir sistem benimkisi. Sana bakarsak işin çok zor, yani satın almak gerçekten gram değmez.

GTX 960M.
Intel(R) Core(tm) i7-5700HQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz.

GTA Online'da en düşük ayarlarda bile 20 FPS zor oynatan bir sistem benimkisi. Sana bakarsak işin çok zor, yani satın almak gerçekten gram değmez.

Cidden çok şaşırdım demek Online o kadar etkiliyormuş. Söylediğiniz mantıklı geldi.

GTX 960M.
Intel(R) Core(tm) i7-5700HQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz.

O sistemle o kadar düşük FPS alabilmek bence senlik bir sıkıntı çünkü GTX 960M'de olsa oyun oynatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı