YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 589 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 Merhaba ben GTA San Andreas'i orijinal bulmam mumkun mu yoksa tek seçenek korsan mi?
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.686 Makaleler 6 Çözümler 550 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 11 Eylül 2023 #2 Orijinal bulsan da çok pahalıya bulursun hesap dışında. Değmez. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 11 Eylül 2023 #3 Rockstar Games kendi launcher'ini cikarttigi zaman ilk birkac hafta indirenlere vermisti bir kontrol et istersen. Onun haricinde korsani daha iyi calisiyor oyunun zaten. Artı 0 Eksi
Rockstar Games kendi launcher'ini cikarttigi zaman ilk birkac hafta indirenlere vermisti bir kontrol et istersen. Onun haricinde korsani daha iyi calisiyor oyunun zaten.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 11 Eylül 2023 #4 Şu an satılmıyor, belki key olarak bulabilirsin sitelereden. Şu an sadece Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition Var sadece Ama çok çok eski bir oyun para vermeye değer mi? Tartışılır. Artı 0 Eksi
Şu an satılmıyor, belki key olarak bulabilirsin sitelereden. Şu an sadece Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition Var sadece Ama çok çok eski bir oyun para vermeye değer mi? Tartışılır.
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 589 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #5 Kokona Shiki dedi: Rockstar Games kendi Launcher'ini cikarttigi zaman ilk birkac hafta indirenlere vermisti bir kontrol et istersen. Onun haricinde korsani daha iyi calisiyor oyunun zaten. Genişletmek için tıkla... Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Rockstar Games kendi Launcher'ini cikarttigi zaman ilk birkac hafta indirenlere vermisti bir kontrol et istersen. Onun haricinde korsani daha iyi calisiyor oyunun zaten. Genişletmek için tıkla... Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 11 Eylül 2023 #6 YaseRR dedi: Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden indirirsen bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden indirirsen bir şey olmaz.
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 589 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #7 662040 dedi: Şu an satılmıyor, belki key olarak bulabilirsin sitelereden. Şu an sadece Grand Theft Auto: San Andreas – the Definitive Edition var sadece. Ama çok çok eski bir oyun para vermeye değer mi? Tartışılır. Genişletmek için tıkla... Reis benim için değer ama fazla param yok bir de zaten Online için istiyorum. Artı 0 Eksi
662040 dedi: Şu an satılmıyor, belki key olarak bulabilirsin sitelereden. Şu an sadece Grand Theft Auto: San Andreas – the Definitive Edition var sadece. Ama çok çok eski bir oyun para vermeye değer mi? Tartışılır. Genişletmek için tıkla... Reis benim için değer ama fazla param yok bir de zaten Online için istiyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 11 Eylül 2023 #8 YaseRR dedi: Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Google'a yazip ilk buldugun siteye atlamadigin surece bir sey olmaz. Site onerisi yapan olur zaten konuya. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Google'a yazip ilk buldugun siteye atlamadigin surece bir sey olmaz. Site onerisi yapan olur zaten konuya.
ShadoWw_xy5 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 458 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Fidan gibi bir türk genci... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2023 #9 YaseRR dedi: Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç oyunumu korsan kullanıyorum Anti-Virüs ile tarattım sorun yok. Malum oyun kaldırılmış yapacak bir şey yok korsan indirmelisin, Steam keyler 1000 TL'den başlıyor. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Ya reis korsan a guvenebilir miyim PC'ye daha yeni format attım ve virüs kapmasini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç oyunumu korsan kullanıyorum Anti-Virüs ile tarattım sorun yok. Malum oyun kaldırılmış yapacak bir şey yok korsan indirmelisin, Steam keyler 1000 TL'den başlıyor.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 11 Eylül 2023 #10 662040 dedi: Ama çok çok eski bir oyun para vermeye değer mi? Tartışılır. Genişletmek için tıkla... Eski oyunların verdiği zevk bir başka oluyor hocam. Artı 0 Eksi
662040 dedi: Ama çok çok eski bir oyun para vermeye değer mi? Tartışılır. Genişletmek için tıkla... Eski oyunların verdiği zevk bir başka oluyor hocam.