Orijinal GTA Trilogy nereden alınabilir?

Bu devirde hangi siteye güveneceğiz ki :(

Zamanında korsan olarak yüklemiştim. Eğer yasak olmasaydı mega Drive'a yükleyip verebilirdim. Steam versiyonunda çok hata var. Downgrade modu yükleyerek çoğu hata düzeltilebiliyor ama.

Arkadaşlar Trilogy veya Trilogy Definitive Edition'a SA:MP ve MTA kuruluyor mu, bilgisi olan var mı? Yani oyunu orjinal alıp multiplayer oynayabiliyormuyum?

Şu yüzden soruyorum, Steam'de GTA San Andreas satılırken MP girilmiyordu sanırım bir hata vardı, o hata devam ediyor mu.

Arkadaşlar Trilogy veya Trilogy Definitive Edition'a SA:MP ve MTA kuruluyor mu, bilgisi olan var mı? Yani oyunu orijinal alıp multiplayer oynayabiliyor muyum?

Şu yüzden soruyorum, Steam'de GTA San Andreas satılırken MP girilmiyordu sanırım bir hata vardı, o hata devam ediyor mu?

Kurulmuyor. Definetive Edition rezalet, önermem.

Arkadaşlar Trilogy veya Trilogy Definitive Edition'a SA:MP ve MTA kuruluyor mu, bilgisi olan var mı? Yani oyunu orijinal alıp multiplayer oynayabiliyor muyum?

Şu yüzden soruyorum, Steam'de GTA San Andreas satılırken MP girilmiyordu sanırım bir hata vardı, o hata devam ediyor mu?

Definitive Edition dışında Trilogy'e kurabilirsin ama sürümü düşürmen, downgrade yapman lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı