ugurk321 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Aternos'dan sunucu kurup aynı sunucuya girebilir miyiz? Yoksa ikimizinki de orijinal mi olması gerekiyor?
Aternos'dan sunucu kurup aynı sunucuya girebilir miyiz? Yoksa ikimizinki de orijinal mi olması gerekiyor?
Çözüm K K Kuffoa 3 Mart 2023 ZeynelSlett dedi: Giremessiniz ona da korsan indirip Aternos'tan korsanı seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsunuz tamam, peki neden insanların mesajına beğenmedim atıyorsunuz? Konuya gelirsek: Sunucu ayarlarından ayarlayabiliyorsunuz korsan ve Premium'un birlikte oynamasını. Korsan(orijinal olmayan) kısmı X olacak.
ZeynelSlett dedi: Giremessiniz ona da korsan indirip Aternos'tan korsanı seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsunuz tamam, peki neden insanların mesajına beğenmedim atıyorsunuz? Konuya gelirsek: Sunucu ayarlarından ayarlayabiliyorsunuz korsan ve Premium'un birlikte oynamasını. Korsan(orijinal olmayan) kısmı X olacak.
bulut768r Femtopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #11 KemalTintas dedi: Sunucu ayarlarından korsan (orijinal olmayan) seçeneğini aktif ederseniz birlikte oynayabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Windows'ta dosya ile kurulan sunuculurda orijinal Minecraft olmadan girebilmek için ne yapmamız gerekiyor? Server. Properties dosyası var. Artı 0 Eksi
KemalTintas dedi: Sunucu ayarlarından korsan (orijinal olmayan) seçeneğini aktif ederseniz birlikte oynayabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Windows'ta dosya ile kurulan sunuculurda orijinal Minecraft olmadan girebilmek için ne yapmamız gerekiyor? Server. Properties dosyası var.