Çözüldü Orijinal Minecraft ile TLauncher kullanan kişiler aynı serverlere ve aynı dünyalara girebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Benim arkadaşım Tlauncher'dan yükleyerek Minecraft oynuyor. Ben ise Premium aldım. İkimiz aynı dünyaya veya servere girebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, ama kısmen.
O premium server'lara giremez, sen girebilirsin.
Onun haricinde istediğiniz dünyaya, server'a girebilirsiniz.
Son düzenleme:
Size de iyi akşamlar dilerim, umarım yakında ikimizinde sorunu çözülür :)

ustam size iyi akşamlar tekrardan ama ben kökten çözüm buldum arkadaşta mc pre alıcak :D cok sacma cözüm bize 510tl giricek ama neyse :Ddd
İyi oyunlar hocam benim arkadaşta var ama bilgisayarı kötü diğer arkadaşlarla da 1.20.6 oynuyorum onlar girebiliyorsa eğer realms alırım yoksa aternosdan devam edeceğiz mecbur. Hocam bir şey soracağım realms alınca konunun başında birisi demişti ya şu ayarı açın diye o ayara bakıp deneyebilir misiniz? Arkdaşınız TL ile girebiliyor mu girerse ya da giremezse bana söyler misiniz acaba tekrardan iyi akşamlar.

İyi oyunlar hocam benim arkadaşta var ama bilgisayarı kötü diğer arkadaşlarla da 1.20.6 oynuyorum onlar girebiliyorsa eğer realms alırım yoksa aternosdan devam edeceğiz mecbur. Hocam bir şey soracağım realms alınca konunun başında birisi demişti ya şu ayarı açın diye o ayara bakıp deneyebilir misiniz? Arkdaşınız TL ile girebiliyor mu girerse ya da giremezse bana söyler misiniz acaba tekrardan iyi akşamlar.
hiç denemedik hocam dün akşam bu yazıyı yazdıgımda arkadaşın işi cıktı bugün mc pre alıcak 23 tl ye realms alıcaz yani realms e TL girebiliyor mu bilmiyoruz ve en basta bahsettiginiz konuyu tam anlayamadım

hiç denemedik hocam dün akşam bu yazıyı yazdıgımda arkadaşın işi cıktı bugün mc pre alıcak 23 tl ye realms alıcaz yani realms e TL girebiliyor mu bilmiyoruz ve en basta bahsettiginiz konuyu tam anlayamadım
Onunla birlikte oynayabilirsin ama eğer biriniz premium biriniz değil ise şu adımları uygula:

Aternos server: Ayarlardan korsan ı aktive edin.

Minecraft ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.
Server properties i metin olarak açın demiş ya hocam onu denemenizi rica ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı