Darth.Vader
Hectopat
Benim arkadaşım Tlauncher'dan yükleyerek Minecraft oynuyor. Ben ise Premium aldım. İkimiz aynı dünyaya veya servere girebilir miyiz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yok hocam iyi akşamlar![]()
ustam size iyi akşamlar tekrardan ama ben kökten çözüm buldum arkadaşta mc pre alıcakSorun yok hocam iyi akşamlar![]()
İyi oyunlar hocam benim arkadaşta var ama bilgisayarı kötü diğer arkadaşlarla da 1.20.6 oynuyorum onlar girebiliyorsa eğer realms alırım yoksa aternosdan devam edeceğiz mecbur. Hocam bir şey soracağım realms alınca konunun başında birisi demişti ya şu ayarı açın diye o ayara bakıp deneyebilir misiniz? Arkdaşınız TL ile girebiliyor mu girerse ya da giremezse bana söyler misiniz acaba tekrardan iyi akşamlar.Size de iyi akşamlar dilerim, umarım yakında ikimizinde sorunu çözülür
ustam size iyi akşamlar tekrardan ama ben kökten çözüm buldum arkadaşta mc pre alıcakcok sacma cözüm bize 510tl giricek ama neyse
dd
hiç denemedik hocam dün akşam bu yazıyı yazdıgımda arkadaşın işi cıktı bugün mc pre alıcak 23 tl ye realms alıcaz yani realms e TL girebiliyor mu bilmiyoruz ve en basta bahsettiginiz konuyu tam anlayamadımİyi oyunlar hocam benim arkadaşta var ama bilgisayarı kötü diğer arkadaşlarla da 1.20.6 oynuyorum onlar girebiliyorsa eğer realms alırım yoksa aternosdan devam edeceğiz mecbur. Hocam bir şey soracağım realms alınca konunun başında birisi demişti ya şu ayarı açın diye o ayara bakıp deneyebilir misiniz? Arkdaşınız TL ile girebiliyor mu girerse ya da giremezse bana söyler misiniz acaba tekrardan iyi akşamlar.
hiç denemedik hocam dün akşam bu yazıyı yazdıgımda arkadaşın işi cıktı bugün mc pre alıcak 23 tl ye realms alıcaz yani realms e TL girebiliyor mu bilmiyoruz ve en basta bahsettiginiz konuyu tam anlayamadım
Server properties i metin olarak açın demiş ya hocam onu denemenizi rica ettim.Onunla birlikte oynayabilirsin ama eğer biriniz premium biriniz değil ise şu adımları uygula:
Aternos server: Ayarlardan korsan ı aktive edin.
Minecraft ın Forge serverinde: Server. Properties i metin olarak açın Online mode yi false yapın ve kaydedin ve artık oynayabilirsiniz.
Anladım hocam ama hiç denemedim. Bu arada yazmıstım cevap vermemis kaç saat beklettim sizi hocam kusura bakmayın.Server properties i metin olarak açın demiş ya hocam onu denemenizi rica ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.