Xcyx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LEGİON Pro 7 RTX 4080 Mobile İntel 13900HX 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2021 #1 Orijinal Minecraft hesabı aldım ama Minecraft inmiyor. %appdate%'tan Minecraft'in her şeyini sildim, yine olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Orijinal Minecraft hesabı aldım ama Minecraft inmiyor. %appdate%'tan Minecraft'in her şeyini sildim, yine olmadı.
QwerTes Femtopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #11 Xcyx dedi: Orijinal Minecraft hesabı aldım ama Minecraft inmiyor. %appdate%'tan Minecraft'in her şeyini sildim, yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Window+R %appdata% ordan İndirilenlere tıkla Minecraftlauncher.exe o olcak. Artı 0 Eksi
Xcyx dedi: Orijinal Minecraft hesabı aldım ama Minecraft inmiyor. %appdate%'tan Minecraft'in her şeyini sildim, yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Window+R %appdata% ordan İndirilenlere tıkla Minecraftlauncher.exe o olcak.
EndOffender Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #12 Bütün dosyaları (MC launcher, .minecraft) sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ardından geri yükle Artı 0 Eksi
Bütün dosyaları (MC launcher, .minecraft) sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ardından geri yükle